לתשובות אודה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לתשובות אודה
    דנה
    23/04/2013

מסגרת ברור הפלות חוזרות נשלחתי לבדיקות שונות יש מספר תוצאות שאיני מבינה אשמח להסבר:
    MYCOPLASMA PNEUM IGM
    -borderline
    scr rv/conf rv -1.38
    ANTI THEROID PEROXID -גדול מ10
    את כל השאר אני מבינה,והוא נמצא גם בטווח בנורמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לתשובות אודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתשובות אודה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/04/2013

מיקופלסמה;חיידק המהווה גורם שכיח לדלקת ריאות בלתי טיפוסית (בלעז אטיפית) וגורם לזיהומים של מערכות המין והשתן.

זן מסוים של מיקופלסמה (מיקופלסמה פנאומוניה) הינו הגורם העיקרי לדלקת ריאות בלתי טיפוסית (בלעז אטיפית) הדומה לשפעת. התפרצויות של זן זה של מיקופלסמה מתרחשות מידי 4-8 שנים.

זנים אחרים של החיידק (מיקופלסמה הומיניס ומיקופלסמה אוריאליטיקום) שכיחים באברי המין ועלולים לגרום אצל נשים לדלקות בנרתיק, באגן ובשלפוחית השתן. מיקופלסמה אוריאליטיקום עלול לתרום להתפתחות דלקת ריאות ולמחלת ריאות כרונית.

כיוון שחיידקי המיקופלסמה מזני ההומיניס והאוריאוליטיקום שכיחים בקרב אוכלוסיות בריאות, חוקרים רבים משערים שהזיהום הראשוני באברי המין נגרם על ידי מחוללי מחלה אחרים כגון חיידקי זיבה, כלמידיה ועגבת, ודבר זה מאפשר לחיידקי המיקופלסמה לשגשג. חיידקי המיקופלסמה גורמים לזיהומים משניים ולהחמרת הזיהום הקיים.

מבחינת התשובה יש לברר חשיפה אפשרית לחידק

באשר לאנטי טירוקסין פרוקסידז ,רמתו עולה במצבים אאוטואמיונים הגורמים להופעת נוגדנים נגד הבלוטה,כמו בהשימוטו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי

דנה
    23/04/2013

תודה על התשובה המקיפה.
    איך אני בודקת חשיפה לחיידק?
    בבלוטה האם יש סיכוי שיש בעיה כלשהי?(שימוטו וכ"ד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/04/2013

כדאי להיוועץ ברופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אשכנזי

דנה
    24/04/2013

אני יכולה לפנות בעניין הזה לרופא המשפחה שלי?
    הרופא ששלח הוא לא הרופא המטפל ,הוא רופא מאוד ידוע שמטפל בהפלות חוזרות,תור אליו הוא בלתי אפשרי כמעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו