שאלות התייעצות- ביוץ +החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות התייעצות- ביוץ +החזרת עוברים
    חפ
    17/03/2008

הי, לפני כשלושה חודשים עברתי IVF , כיום יש לי כ - 15 עוברים מוקפאים. אני בהתלבטות אם לנסות להחזיר את העוברים או לאו (אני בת 36 עם 2 ילדים ).
    בעיקר עקב כל הכתבות והמחקרים האחרונים לגידול בסיכוי לסרטן השד, רציתי לדעת במה כרוך טיפול החזרת העוברים, אנ ייודעת שיש תמיכה הורמונלית דרך הנרתיק, האם בנוסף, יש גם מתן זריקות הורמונליות?
    שאלה נוספת: מאז ההפרייה המחזור שלי אינו סדיר (לפני כן היה סדיר בכל חודש), האם במידה והמחזור אינו סדיר עדיין הביוץ בסביבות הימים 10 - 16 או לאו? יש סיכוי להיכנס להריון באופן טבעי או שהניסיון קלוש?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ +החזרת עוברים

פרופ' שחר קול
    17/03/2008

הסיכון בטיפול התרופתי המקובל במחזורי הפשרה הוא אפסי.
    לרוב נותנים טיפול בכדורים דרך הפה ובטבליות נרתיקיות.
    וסת לא סדיר מעלה חשד לביוץ לא סדיר. רצוי לבדוק נקודה זו.
    אם יש ביוץ יש אפשרות להרות, אם כי חייבים לדעת את מלוא הרקע הרפואי שלך ושל בן זוגך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

חפ
    17/03/2008

תודה רבה על התשובה המהירה, איך ניתן לדעת אם יש ביוץ? רק באמצעות אולטרסאונד?
    באיזה שלב כדאי ללכת לרופא בכדי לקבל פרוטוקול של החזרת עוברים מוקפאים? עם קבלת המחזור הבא או לפני?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    17/03/2008

הוכחה לביוץ - עליית פרוגסטרון.
    את תכנית ההפשרה עדיף לגבש לפני המחזור, שכן הטיפול מתחיל כבר ביום 2 או 3 למחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו