מתלבטת ולחוצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתלבטת ולחוצה
    לילי
    26/04/2013

שלום,
    לאחרונה עברתי לפרוסקופיה במהלכה נכרתו אנדומטריומות מהשחלה, הופרדו הרבה מאוד הדבקויות ונכרתו נגעים רבים. מוגדרת אנדומטריוזיס קשה מאוד ומפושט. סובלת מבעיות בריאות רבות נוספות.
    הרופא המנתח החליט על טיפול דיכוי של דקפפטיל וגלולות לחצי שנה לפחות. העניין הוא שאני אמורה להיכנס להליך שאיבת ביציות והקפאה שלהן ומפאת גילי (40 וקצת) ולאור מגבלות החוק נראה לי שמומלץ לעשות זאת כמה שיותר מהר. לא? כמו כן ראוי לציין - לאימי נתגלה בחודשים האחרונים סרטן ממאיר בשד.
    האם בכלל יש מקום לטיפול הדיכוי בשלב זה ובתחשב בעובדה שההורמונים אותם אדרש להזריק בלאו הכי מלבים את האנדומטריוזיס? לא יותר נכון לסיים עם טיפולי הפוריות ואז לקחת את טיפול הדיכוי? מהן ההשלכות של האנדומטריוזיס ממנו אני סובלת וטיפולי הפוריות על הסבירות שלי ללקות בסרטן? (אציין שאימי אמורה לעבור בימים הקרובים בדיקות גנטיות).
    תודה רבה, לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת ולחוצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד אודה לתשובה

ילילי
    26/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת ולחוצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/04/2013

המלצתי היא שיבוצע דיכוי למשך חודשיים שלושה ובהמשכו לבצע טיפול הפרייה ויצירת עוברים להחזרה ולנסות להרות-טיפול ייעודי במטרה להרות (גם עם מדובר בזרע מתרומה)זהו הסיכוי הריאלי שלך להיות אם וגם לפתור במידה רבה את בעיית האנדומטריוזיס,להערכתי כל טיפול אחר הוא בזבוז זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו