בעניין קצת אחר..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעניין קצת אחר..
    אסתי
    04/05/2013

שלום רב
    אני פונה לפורום בעניין אחר לגמרי. אני מהנדסת כימיה וביוטכנולוגיה במקצועי, עובדת במעבדת בקרת איכות במפעל תרופות. כבר תקופה די ארוכה אני ממש רוצה ואפילו "חולמת" לעבוד במעבדת IVF. כרגע יש מחלקת IVF שנמצאת בתהליכי בנייה בבית חולים נהריה. האם למרות שאני מהנדסת (ולא ביולוגית/כימאית) עדיין קיימת אפשרות שאוכל לעבוד בזה? כי עד כמה שידוע לי יש איזה הגבלה בעניין.
    ואם זה אכן אפשרי מה עליי לעשות כדי להגיש מועמדות לתפקיד? אני יכולה להעיד על עצמי שהמשרה "תפורה" עליי :)

בברכה,
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעניין קצת אחר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעניין קצת אחר.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/05/2013

נדמה לי שנדרש תואר בביולוגיה או בביוכימיה,בכל מקרה את יכולה לצלצל למעבדת ה-IVF של אסותא שמעסיקה ביולוגיות ממספר מעבדות הפריה כדי להתעניין בסוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אעשה זאת. רב תודות

אסתי
    05/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו