הזרעה במנות זרע מסוג ICI

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה במנות זרע מסוג ICI
    אביבית
    05/05/2013

שלום וברכה, אני רוצה להזמין מנות זרע מחו"ל , מכיוון שמנות IUI מאוד יקרות ובבית החולים בישראל ההשבחה פוגמת באיכות הזרע (לפי מה ששמעתי),
    האם ניתן לבצע הזרעה ICI ללא השבחה? האם זה מסוכן?
    שמעתי שמועות שאחרי שמשביחים את הזרע בבית החולים חלק מהזרע ניפגם האם זה נכון?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה במנות זרע מסוג ICI

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה במנות זרע מסוג ICI - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    05/05/2013

לחלוטין לא נכון. ההשבחה מביאה לכך שניתן להזריק את הזרע לתוך הרחם ואינה פוגעת באיכות הזרע. אגב, זרע ל-IUI צריך להיות יותר איכותי מהזרע ל-IVF בבנק הזרע סופרם אנו מקפידים מאד על איכות הזרע לאחר הקפאה וגם לאחר השבחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פר' יקר אני חלילה לא דיברתי על בנק

אביבית
    05/05/2013

הזרע סופרם,
    התכוונתי לבנק ציבורי גדול שהיו שמועות שמנות זרע מחו"ל אחרי השבחה והפשרה איכותן ניפגמה ותאי הזרע הנעים היו 30-35%
    וריכוזי התנועה היו 21 ולפי מה שקראתי זה נחשב לא תקין.
    לכן שאלתי היתה אם ניתן לבצע הזרעה בזרע ICI על מנת לא לפגום בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פר' יקר אני חלילה לא דיברתי על בנק - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    05/05/2013

לא אין אפשרות לבצע הזרעה תוך רחמית ללא השבחה. ניתן רק להזריק את הזרע לאזור צואר הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו