יכול להיות שעברתי הפלה??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שעברתי הפלה??
    דפי
    06/05/2013

רופאים יקרים שלום
    בחודש פברואר ביצעתי הפרייה ומס ימים לפני בדיקת הדם החלו דימומים ממש חלשים שחשבתי שהם מחזור מכיוון שנמשכו מס ימים
    בדיקת הדם שללה הריון ואני המשכתי בחודש הפסקה כשבמהלכו טסתי לחול למס שבועות לטיול
    במהלך הטיול הייתי אמורה לקבל מחזור נוסף אך שה איחר בשבוע וכשהיגיע היה ממש משונה במקום הדימום הרגיל היו גושים ענקיים סמיכים בצבע בורדו ושחור מכיוון שהייתי בחול לא היה לי עם מי לבדוק וגם חשבתי שהדבר נובע כתוצאה מהטיפולים שאני עוברת
    אך הדבר לא מרפה ממני שכן אני משוכנעת שלא היה זה סתם מחזור הדימום הזה המשיך מס שעות ואז הפסיק באותו היום לא יצאתי מהדירה שבה שהינו כי לא יכולתי גם עקב הדימום המאסיבי וגם עקב כאבים חזקים וחולשה
    אתמול דיברתי עם חברה וסיפרתי לה את המקרה והיא אמרה שזה קרה לה גם וזה התברר כהפלה. האם זה הגיוני? ואם כן איך יכול להיות שבדיקת הדם הייתה שלילית?
    אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יכול להיות שעברתי הפלה??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שעברתי הפלה?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/05/2013

האפשרות שאת מציינת נדירה,יתכן ומדובר בשיבוש במחזור לאחר הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו