תמיכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה
    נעם
    07/05/2013

שלום,
    אני מבינה שיש גישות שונות למתן תמיכה אחרי טיפול.
    אני בהריון שבוע 9.5 אחרי הפריה שלישית. ועדיין עם אנדומנטרין, עד סוף שבוע 10.
    מה עומד מאחורי ההבדל בתפיסות בין הרופאים? למה הרופא שלי ביקש שאמשיך תמיכה עד סוף שבוע 10 ויש רופאים שמבקשים רק עד שבוע 8?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/05/2013

הרופא שלך מאמץ גישה שאם זה לא יעזור זה לא יזיק,מבחינה פיסיולוגית אם בכלל נדרשת תמיכה היא עד שבוע6-7 שבו השיליה העוברית מספקת את כל הצריכה ההורמונלית הנדרשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירלי
    13/05/2013

ביום חמישי אסיים את שבוע 10 ואז אפסיק (סוף סוף) עם תמיכת הפרוגסטרון (צייטתי לרופא שלי והמשכתי לקחת למרות שהבנתי שבשלב כזה של ההריון זה אולי מיותר).
    השאלה שלי - האם יכול להיות שהתמיכה יוצרת אצלי עצירות?
    קראתי שכשבהריון יש עצירות זה קשור לרמות פרוגסטרון גבוהות שמשפיעות על תפקוד המעיים.
    האם זה נכון?
    במידה והתמיכה גורמת לי לעצירות - אולי בכל זאת אפסיק עכשיו ולא אחכה ליון חמישי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/05/2013

פרוגסטרון גורם להרפיית שרירים ,ובין היתר גם שרירי המעיים ולכן יכול לגרום לעצירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו