גז צחוק..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גז צחוק..
    *אלה*
    10/05/2013

טוב אז זה סוף סוף קרה, ההריון הנכסף לאחר שנה וחודשיים של נסיונות, באופן טבעי!!
    אני בשבוע שש ומעט מודאגת, לפני כשבועיים ( עדיין לא ידעתי יל ההריון..) נכחתי באיפול שיניים עם אחיין שלי ובמשך על הטיפול הוא היה תחת גז צחוק.. הרופאה במקרה אימו, אחותי גם בהריון מתקדם וכשהרופטה ראתה זאת היא ביקשה ממנה לצאת ולא לנשוף את הגז.. עכשיו אני קצת חרדה מיכוון שכביכול הייתי בהריון ועמדתי קרוב לגז צחוק בערך כ20 דקות..:(רציתי לדעת האם סיכנתי את העובר ? גרמתי נזק?! אשמח לתשובה..:) תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גז צחוק..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גז צחוק.. - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/05/2013

לא נגרם שום נזק, מקסימום הילד שלך יצחק יותר בחיים שלו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח

*אלה*
    12/05/2013

חחחח אין עלייך פרופסור בידר, תמיד שנון ומקסים! המשך בעבודת הקודש בה אתה עוסק, אתה עושה זאת מצויין!!!:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחח אין עליו!!!!

שיר
    12/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו