צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    אני
    11/05/2013

שלום רב, בת 38.5 רווקה , מתחילה בתהליכים של כניסה להריון דרך תרומת זרע. נשלחתי לעשות על ידי מומחה פריון בדיקות דם+ צילום רחם. אין בעברי - הפלות או דלקות אגן אך לפני כשנתיים עשיתי ניתוח כריתת מיומה בגישה בטנית. בדיקות שגרתיות אצל רופאת נשים מראות שהכל בסדר גמור כולל אולטראסאונד. איני שלמה לגבי בדיקת צילום רחם מתוך חשש והבנה שהבדיקה אינה נעימה ומתוך ידיעה שיש בבדיקה זו בכל זאת קרינה והזרקת יוד לגוף.
    השאלה שלי - האם לא כדאי להתחיל קודם בתהליך של הזרעות ורק אם הטיפולים לא ייצלחו אז לחשוב על בדיקת צילום רחם או שכדאי בכל מקרה לעשות. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין כי אני די מבולבלת ולא רוצה שהגוף שלי יעבור בדיקות שאולי תהיינה מיותרות או שיגרמו לגופי סוג של טרואמה. תודה ענקית על התייחסותכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/05/2013

שלום ,לאור העובדה שעברת ניתוח בטן הכרוך לעיתים בהווצרות הידבקויות באגן ולאור גילך דעתי היא שגישתו של הרופא שלך להסיר מעל הפרק את שאלת הגורם החצוצרתי שלך חשובה ביותר ,אין מקום להפסיד זמן מיותר ולבצע טיפולים מיותרים עליו לכוון אותך לטיפול הראוי ביותר בזמן הקצר ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו