תמיכה בהריון לאחר ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה בהריון לאחר ivf
    שיר
    12/05/2013

שלום לרופאים,
    נמצאת כרגע בשבוע חמישי לאחר טיפול מוצלח של ivf.
    לאחר הבטא הראשונה שבוצעה ביום ראשון שעבר לקחתי קרינון אחד ביום. ובעקבות הפרשות ורדרדות של קרינון העלתי את המינון ל-2 קרינון ביום בהמלצת הרופאים בפורום הזה וגם אחרי התייעצות עם היחידה בה ביצעתי את הטיפול. כמובן שביצעתי בדיקה נוספת בשלישי והייתה הכפלה.
    היום, שבוע בדיוק אחרי הבטא הראשונה ה׳ פרוגרסטרון שלי עומד על 192.5 והאסטרודיול 2879 ( למקרה שנתון זה נחוץ). הבטא כרגע על 2625
    האם יש צורך להמשיך ולקחת שני קרינון ביום? או שאחד מספיק? מה הערך הרצוי של פרוגרסטרון בשלה הזה?
    יכול להגרם נזק מעדף פרוגרסטרון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה בהריון לאחר ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה בהריון לאחר ivf - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/05/2013

כל הבדיקות שלך מצויינות ומתקבל הרושם שאת יכולה לעבור לקרינון אחד ביום לאור רמות הפרוגסטרון גבוהות וסופרפיסיולוגיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אשכנזי.. עוד שאלונת

שיר
    12/05/2013

למה הכוונה ב- סופרפיסיולגית?? אני מניחה שהתכוונת למשהו טוב אבל אם יש לך כוח לענות לי אשמח חחחח ;)
    בכל מקרה תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור אשכנזי.. עוד שאלונת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/05/2013

רמת הפרוגסטרון הינה גבוה בהרבה מאשר בתהליך הטבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו