מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת...מישהי13/05/2013
שלום לרופאים היקרים,
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות למרות האורך...
אני בעלת שחלות פוליציסטיות, בטיפול להחזרת מוקפאים, לאחר שחודש שעבר בוצעה שאיבה ולא הוחזרו עוברים עקב גירוי יתר.
מהיום השלישי למחזור אני לוקחת 3 פרוגינובה ביום.
בעקבות בדיקות דם ביום ה13 למחזור שהראו על ירידה ברמות ההורמונים (אסטרוגן מ1000 ל600 ופרוג׳ מ4 ל2) והפסקת ההתעבות של הרירית העלו אותי ל4 פרוגינובה ביום.
היום, היום ה21 למחזור, רירית ירדה ל6 (בדיקות דם עדיין לא יודעת את התוצאות)...
לציין שלא היו דימומים או הכתמות ושבכל הבדיקות ראו מספר ציסטות בשחלות (סביב 15 ממ).
מה יכולה להיות הסיבה לתגובה הזאת? פעם שעברה שלקחתי פרוגינובה הגעתי לרירית 10...
האם זה יכול להיות בגלל שהמשכתי ברצף בלי חודש הפסקה אחרי החודש של השאיבה?
מה הייתם ממליצים לעשות? האם יש עוד סיכוי לדעתכם או שעדיף להפסיק החודש ולהתחיל מחדש בחודש הבא?
סליחה על האורך, זו העצבות שמדברת מהגרון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשת... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2013איילת לטעמי במחזור הטיפולי הזה לא הופק המירב מרירית הרחם שלך וראוי להפסיק את הטיפול אחרי 21 ימי חשיפה להורמונים במינון גבוה-יש לנסות להתחיל בחודש הבא במינון גבוה יותר כבר מתחילת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מישהי13/05/2013תודה פרופסור אשכנזי.
האם ניתן להעריך מדוע הפעם התגובה לפרוגינובה הייתה כה חלשה ביחס למחזורי טיפול קודמים? האם זה יכול להיות בגלל שחודש שעבר עברתי שאיבה?
בנוסף, האם היית ממליץ על חודש הפסקה, או להפסיק עכשיו ולהתחיל עם קבלת הוסת הבאה (כשבועיים) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/05/2013קשה כעת להעריך את הסיבה ,בכל מקרה הייתי גורם להופעת מחזור חדש ומנסה בשנית כמו שהמלצתי בפנייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)