מיואשת...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת...
    מישהי
    13/05/2013

שלום לרופאים היקרים,
    אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות למרות האורך...

אני בעלת שחלות פוליציסטיות, בטיפול להחזרת מוקפאים, לאחר שחודש שעבר בוצעה שאיבה ולא הוחזרו עוברים עקב גירוי יתר.

מהיום השלישי למחזור אני לוקחת 3 פרוגינובה ביום.
    בעקבות בדיקות דם ביום ה13 למחזור שהראו על ירידה ברמות ההורמונים (אסטרוגן מ1000 ל600 ופרוג׳ מ4 ל2) והפסקת ההתעבות של הרירית העלו אותי ל4 פרוגינובה ביום.
    היום, היום ה21 למחזור, רירית ירדה ל6 (בדיקות דם עדיין לא יודעת את התוצאות)...

לציין שלא היו דימומים או הכתמות ושבכל הבדיקות ראו מספר ציסטות בשחלות (סביב 15 ממ).

מה יכולה להיות הסיבה לתגובה הזאת? פעם שעברה שלקחתי פרוגינובה הגעתי לרירית 10...
    האם זה יכול להיות בגלל שהמשכתי ברצף בלי חודש הפסקה אחרי החודש של השאיבה?
    מה הייתם ממליצים לעשות? האם יש עוד סיכוי לדעתכם או שעדיף להפסיק החודש ולהתחיל מחדש בחודש הבא?

סליחה על האורך, זו העצבות שמדברת מהגרון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/05/2013

איילת לטעמי במחזור הטיפולי הזה לא הופק המירב מרירית הרחם שלך וראוי להפסיק את הטיפול אחרי 21 ימי חשיפה להורמונים במינון גבוה-יש לנסות להתחיל בחודש הבא במינון גבוה יותר כבר מתחילת הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

מישהי
    13/05/2013

תודה פרופסור אשכנזי.

האם ניתן להעריך מדוע הפעם התגובה לפרוגינובה הייתה כה חלשה ביחס למחזורי טיפול קודמים? האם זה יכול להיות בגלל שחודש שעבר עברתי שאיבה?

בנוסף, האם היית ממליץ על חודש הפסקה, או להפסיק עכשיו ולהתחיל עם קבלת הוסת הבאה (כשבועיים) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/05/2013

קשה כעת להעריך את הסיבה ,בכל מקרה הייתי גורם להופעת מחזור חדש ומנסה בשנית כמו שהמלצתי בפנייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו