מחיר התרופות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחיר התרופות
    קרן
    13/05/2013

שלום לרופאים,

רכשתי החודש תרופות לקראת IVF ראשון (ללא ילדים). אני שייכת לקופת חולים כללית והבנתי שדרך הכללית יש מכסה מסויים (סביבות ה 1000 ש"ח) שגם אם אני צריכה לרכוש תרופה נוספת ועברתי את ה 1000 אני לא אשלם יותר. האם זה נכון?
    כי החודש קניתי כבר ב 1500 ועדיין משלמת ..:(

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיר התרופות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיר התרופות - תגובה

פרופ' שחר קול
    13/05/2013

חלו שינויים לאחרונה בצורת החיוב עבור תרופות.
    מציע לפנות לגורם רשמי מטעם ה"כללית" כדי לקבל הסבר ופרוט מדויק של העלויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הבנתי משהו אחר מהרוקח..

עדנצ'ו28
    13/05/2013

הוא הסביר לי שעם נגיד אני לוכחת ב 3 חודשים אחרונים את אותה התרופה (שהיא בתוך הסל) על סה''כ 750 שח אז עם אני קונה עוד את אותה הזריקה או התרופה בתוך ה 3 חודשים האלה אני לא ישלם על זה..זה מה שהבנתי..גם לי יוצא כול טיפול סביבות ה 1000+ הזריקות..בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרן
    13/05/2013

אני הבנתי מבנות אחרות שלא משנה איזה תרופה את רוכשת (תרופות פוריות) זה נחשב במכסה של ה 1000 ומעבר לזה את לא משלמת כלום
    אצלי זה לא ככה. מנסה לברר

בהצלחה גם לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו