טיפול ivm

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול ivm
    לולה 26
    15/05/2013

שלום
    אני אחרי החזרה 8 ימים.. ומהיום הרביעי להחזרה יש לי כאבי בטן וחזה כמו שלפני המחזור.. האם זה אומר שאני מקבלת מחזור ושהטיפול נכשל??
    ורציתי לציין כי ב 5 הימים הראשונים הייתי במנוחה..
    והבעיה אצלנו היא בזרע יש כמות גדולה אבל התנועה נמוכה מאוד..
    עברנו לטיפול ivm..כי כשהתחלתי להזריק דקפפטיל וגונל ההרמונים שלי קפצו.. ואז הרופא החליט שנעבור לטיפול הזה..
    בסוף שאבו לי 9 ביציות והפרו 7 והחזירו לי 2 עוברים טריים.. השאלה שאלה אם הטיפול נכשל אז מה תהיה הסיבה להכשלה?? ומתיי אפשר להתחיל בטיפול מחדש?? כי שמעתי שצריך לחקות חודש ואז להתחיל.. אם אני מבקשת להתחיל ול לחקות א וחודש.. אני יכולה??ו בקשר לביציות שנשארו הם יקפיאו אותם או לא??
    וגם רציתי לעדכן כי אני בחודש הבא אהיה בת 26.. וזאת הפעם הראשונה שאני עוברת שאיבה והחזרה.. זה הטיפול הראשון שלי.. מה הסיכוי להצלחה כי קראתי שהסיכויים הם נמוכים ?? אני מאוד מודאגת
    ותודה לכם מראש
    וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ivm

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך.. עזרה בבקשה

מגי
    15/05/2013

אני לוקחת אינדומטרין 3 פעמים ביום... והיום כשהכנסתי את המוליך היה לי קשה ובסוף זה נכנס.. אבל כשהוצאתי אותו יצא עם הפרשות לבנות עם טיפת דם.. יכול להיות שזה מחזור??? נכשללל הטיפוול?? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ivm - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/05/2013

סיכוייך להרות הם טובים מאוד ,הטיפול ב-IVM נועד למנוע גירוי יתר,והתחושות שאת חשה נורמליות ולא מבשרות הצלחה או כשלון,לא ברור אם הקפיאו לך עוברים,במידה וכן ניתן לבצע החזרה במחזור הקרוב ולא צריך להמתין חודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו