שאיבת ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאיבת ביציות
    רומי
    18/05/2013

שלום, אני כמעט בת 39 לפניי כשנה וחצי הריתי לבד ובשבוע 10 פסק הדופק, עברתי שאיבה + ציטוטק. לאחר מכן אני ובעלי ניסו שוב ללא הצלחה עד שהרופא נשים הפנה אותנו למרפאת פריון ועברתי 2 הזרעות עם הורמונים ולא עזר. הועברנו ל- IVF ולקחתי מינון של גונל F 225 ליום, מונוגן 2 אמפולות ביום, צטרוטייד 1 ביום ואוביטרל עד שהגעתי ליום שאיבה ובסופו של דבר יש לנו רק 4 ביציות שנשאבו, הייתי מאוכזבת מאוד והממומה, מה זה אומר שאין השפעה של התרופות על השחלות? האם זה אומר שיהיה אפשר להפרות אותן בכלל? ואני מבינה שבמידה וחלילה ההפריה תיכשל אני אצטרך לעבור שוב את כל הדרך המייגעת הזו שוב. האם בהפריה הם בודקים את איכות הביציות?

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת ביציות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/05/2013

רומי שלום
    אמנם התגובה שלך יחסית נמוכה ביחס לכמות ההורמונים שקיבלת,אולם עדיין סיכוייך סבירים ביותר להרות,קרוב לודאי שלא יהיו עודף עוברים להקפאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריי החזרה

רומי
    20/05/2013

תודה על תשובתך, באמת הופרתה רק ביצית אחת מתוך 4 והרופא אמר שהיא נראית יפה ואחריי 48 שעות קראו לנו בכדי לעשות החזרה, אתמול הרגשתי לחצים בבטן אחריי ההחזרה והיום זה נרגע ופתאום אני רואה שיש לי מעט כתמים ורדרדים בניגוב ובהחדרת האנדומיטרין שהעלו לי אותו ל 3 פעמים ביום וממחר אסטרופם, האם הכתמים מסמלים משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריי החזרה

רומי
    20/05/2013

תודה על תשובתך, אתמול אחריי 48 שעות מהשאיבה הסתבר שביצית אחת הופרתה מהארבעה שהיו והחזירו לנו אותה אתמול. היום ראיתי מעט כתמים ורודים בניגוב וקצת על התחתונית, האם זה בסדר? או שזה מסמל משהו? אני עם תמיכה של אנדומיטרין 3 פעמים ביום ומיום רביעי גם אסטרופן פעמיים ביום. עדיין הבטן שלי מאוד נפוחה והחזה רגיש מאוד, אני שותה הרבה מים ויש לי מין תחושה שאני לא יכולה להתאפק יותר מידי. האם כל התופעות הללו תקינות? ומה הסיכוי להרות מביצית אחת שהחזירו לנו ושוב אני בת 39
    וזו הפריה בפעם הראשונה.

אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריי החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2013

הפרשה דמית אחרי הזרע יכולה להיות בגלל הפרוצדורה ,בכל מקרה הגברת התמיכה היא גם צעד נבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו