ייעוץ לגבי טיפול בפרוגינובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי טיפול בפרוגינובה
    דנה
    19/05/2013

שלום!
    אחרי מעקב ביוץ במחזור בלי טיפול קיבלתי הנחייה לקחת פרוגינובה עד המחזור במטרה להשקיט את השחלות ולאזן לקראת מחזור טיפול חדש. מכיוון שבחודשים הקודמים הזקיקים התחילו להתפתח בזמן המחזור וגם המחזור הקדים.
    שתי שאלות:
    1.האם פרוגינובה מתאים למטרה זו? (חוסר באסטרוגן אין לי, וגם הרירית אצלי מתפתחת יפה) או שעדיף טיפול אחר?
    2. הזקיק התפתח טבעי יפה החודש עד לביוץ. אבל ידוע ששחלה זו חסומה אצלי
    האם יש סיכוי להריון טבעי גם עם שחלה חסומה?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי טיפול בפרוגינובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/05/2013

אם את ממתינה חודש ממילא אין טעם לקחת פרוגינובה.
    השקטת השחלות נעשית עם גלולה למניעת הריון .
    כנראה את מדברת על חצוצרה חסומה(אין מושג של שחלה חסומה)במצב זה קיימים שתי חצוצרות ואם השנייה פתוחה אז קיים סיכוי להרות גם במחזור טבעי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על פרוגינובה

דנה
    19/05/2013

אני לא ממתינה עכשיו חודש. הרופאה אמרה לי לקחת פרוגינובה 5 ימים אחרי הביוץ ועד המחזור אז יתחיל מחזור טיפול חדש. בהקשר זה פרוגינובה מתאים?

אני מבינה שיש סיכוי להריון מהחצוצרה השניה אבל השאלה היתה אם היה זקיק בצד שבו החצוצרה חסומה אם יש סיכוי להפריה מזקיק זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על פרוגינובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/05/2013

אם הפרוגינובה ניתנת כתמיכה הורמונלית לאחר הביוץ,הרי שהדבר אפשרי,באשר לביוץ בצד החסום ישנה עדיין אפשרות להריון בגלל נדידת הביצית לצד השני external transmigration

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה על הריון ופרוגינובה

דנה
    19/05/2013

תודה. ושאלה אחרונה:
    אם נוצרה הפריה ויש תחילת הריון האם פרוגינובה מסוכן לעובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו