אני פונה לכל הרופאים שבפורום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אני פונה לכל הרופאים שבפורום
    לולה 26
    19/05/2013

שלום.. אני פונה לכל הרופאים בפורום.. מבולבלת.. רוצה לשמוע את הדעות שלכם ולהחליט.. אני סומכת עליכם.. ותודה רבה לכם על ההתייחסות וההיענות שבפורום עוזרים לנו הרבה..
    היי פרו"פ...
    אני בת 26 עברתי החזרה בטיפול ivm.. שני עוברים טריים.. והיום קיבלתי תשובה שלא נקלטו.. הבעיה אצלנו היא בזרע יש כמות טובה אבל כמעט ואין תנועה.. שאפו לי 9 ביציות הופרו מהם 7.. החזירו לי 2 ביציות.. ויש לי רק אחד קפוא.. ועשו לי טיפול ב ivm כי כשהזרקתי זריקות דיקפפטיל וגונל הרמונים שלי קפצו.. אז השאלה שלי מה הסיבה לכישלון הטיפול.. והאם אני מחזירה את הקפוא זה יצליח? כי שניים לא הצליחו אז איך אחד יצליח?? מה אתם מציעים לי.. אני מאוד מיואשת.. להחזיר את הקפוא או לעשות שאיבה מחדש ומה הסיכוי לקפוא??
    ותודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פונה לכל הרופאים שבפורום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/05/2013

למרות נתוני הזרע סיכוייך טובים מאוד להרות,אולם גם בתנאים האידאלים מבחינה קלינית,סיכויי ההצלחה בגילך אינם עוברים את ה30-40%,בין היתר בגלל איכות מורפולוגית,גנטית של העוברים,תנאי רירית הרחם,,ההיזרה ועוד.
    עלייך להתאזר בסבלנות ולהמשיך לנסות,כולל החזרת העובר הקפוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו