מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת אקו והורמוניםדקלה21/05/2013
בוקר טוב,
לפני שבוע סבלתי מכאבים בחזה, בבדיקת אקו לב התגלה חור סגלגל פתוח עם דלף מזערי משמאל לימין ואי ספיקה מיטראלית וטריקטספידלית מזערית עם מפל לחצים בן 14 ממ"כ על פני המסתם ממצא המתאים ללחץ ריאתי מוערך של כ-20 ממ"כ. ממצאים אלו לא היו בבדיקת אקו קודמת לפני 3 שנים.
שאלתי היא האם קיים קשר כלשהו בין ההורמונים שלקחתי במשך 6 מחזורי טיפול לממצאים? והאם מותר לי להמשיך עם ההורמונים ? האם מותר לי להיכנס להריון עם ממצאים אלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת אקו והורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/05/2013שאלותייך הינם שאלות חשובות ומהותיות שצריכות להיות מופנות לקדיולוג שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אקו והורמונים
דקלה23/05/2013לפי התשובה שלך הבנתי שאתה לא שולל באופן חד משמעי קשר בין ההורמונים לממצאים בתשובת האקו שלי. רציתי לדעת אם נעשה מחקר כלשהו בנושא - השפעה של ההורמונים על הלב. ולמה בטפסים שנותנים לנו לחתום לא רשום -בין כל הסיכונים והתופעות לוואי של השימוש בהורמונים - השפעה כלשהי על הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אקו והורמונים
דקלה26/05/2013תודה על התשובה המפורטת,
רציתי לדעת אם אני מבצעת IVF טבעי ללא השראת ביוץ גם קיים סיכון כלשהו? והאם התמיכה שניתנת אחר כך היא גם עשויה להשפיע על הלב?
דבר שני אני בת 44.5 זה הנסיון האחרון שלי לילד משלי, האם אתה ממליץ לי לנסות לאור בדיקת האקו שלי או שחבל על המאמץ, כי הבנתי שהסיכוי נמוך אבל עדיין לא אפסי.
באם אני אחליט לבצע תרומת ביצית האם אקבל שוב הורמונים - מה הפרוצדורה? והאם זה יסכן אותי יותר או פחות?
שאלה אחרונה האם אתה ממליץ בכל מקרה על לקיחת אספירין במהלך הטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עניתם לי?
דקלה26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה לא עניתם לי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/05/2013באשר למתן אספירין לטעמי רבה התועלת התמונה בלקיחתו על פני הסכנה,באשר להמשך הטיפול IVF רגיל או עם תרומת ביציות,לדעתי האופציה של תרומת ביציות היא היותר ריאלית ,ועשויה להשיג את המטרה בטווח הזמן המהיר ביותר,בכל מקרה השיקול להרות חייב להתחשב בחוות הדעת הקרדיולוגית בדבר הסכנות והסיבוכים שעלולים להתפתח בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)