שאלות-הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות-הזרעה
    אילו
    21/05/2013

אנחנו שנה מנסים להיכנס להריון , ואחרי בדיקת זרע, גילינו שיש בעיה אצל בעלי. הבעיה (כפי שהגדיר הרופא) היא לא חמורה אך קיימת (יש לו ריכוז נמוך של 11 מליון.
    קיבלנו הפניה למעקב זקיקים ואחריה אני מניחה שעושים את ההזרעה.
    השאלה שלי היא כזאת.
    אני בקופת חולים מאוחדת והוא בכללית.
    איך הוא מקבל הפניה להשבחת זרע, ואיפה הוא עושה את זה. כמו כן, אם הוא לא עושה את זה באותו המקום שבו אני עושה את ההזרעה, האם זה לא פוגע בסיכויים? ואם כבר סיכויים הבנתי שגם ככה יחסית הסיכויים לא כלכך גבוהים, האם זה נכון?
    ודבר אחרון (סליחה על ההצפה) אני קוראת שהרבה נשים לוקחות כל מיני כדורים לפני ההזרעה, לי לא נתנו כלום, האם זה בסדר ?(עשיתי בדיקת דם הורמונלית ביום 22 ועכשיו גם עושה ביום ה3 והרופא ראה) האם כולן לוקחות כדורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות-הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות-הזרעה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2013

כל הנתונים שמסרת מלמדים שהרופא החל טיפול בהזרעות במחזור טבעי כפי שצריך ,וכנראה התרשם על סמך הבדיקות שביצע שאת מבייצת היטב,בכל מקרה היכן תבוצע ההשבחה וההזרעה היא עניין לוגיסטי שהקופה פותרת ואין בעיה לבצע השבחה במקום אחד והזרעה במקום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו