אבחנה של GV

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אבחנה של GV
    יעל
    21/05/2013

שלום רב,
    בת 37 + ילד בן חמש וחצי לאחר IVF . בשנה האחרונה נסיונות כושלים להרות. במחזור IVF האחרון נקבע שחמש מתוך שש הביציות שנשאבו היו במצב של GV . השישית הופרתה אך לא המשיכה להתחלק.

רציתי לשאול האם יש פתרונות למצב זה? הרופא המטפל הציע לפנות לתרומת ביצית או לנסות מחזור נוסף שבו יכוונו את השאיבה לגודל זקיקים של 24 , כך שבשאיפה הביציות יהיו בשלות...

האם יש טיפולים נוספים? אני בריאה ללא מחלות רקע, לא מעשנת, הזרע של בעלי נבדק ונמצא תקין ביותר.

תודה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחנה של GV

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחנה של GV - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2013

יעל העובדה שאת אם לילד מ-IVF מלמדת שניתן להבשיל את הביציות שלך למצב הפריה תקין,יתכן שהרופא צריך להאריך את תהליך הבשלת הזקיקים שלך לגודל גדול יותר,להשתמש במינון כפול של אוביטרל,ולבצע שאיבה כעבור 36 שעות,וגם אז ניתן להבשיל את הביציות בתנאי המעבדה ולבצע את ההפריה מאוחר יותר ב-ICSI כך שעומדים לרשותו של הרופא אמצעים רבים לפני הפניה לתרומת ביציות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה והמעודדת

יעל
    22/05/2013

הרופא המטפל הרכיב לי תכנית כפי שתארת למעלה שכוללת גם מנה כפולה של אוביטרל, אבל גם אמר שמדובר ממש ב"ניסוי וטעייה" והנמיך ציפיות לגובה ים המלח.

תשובתך מעודדת אותי מאוד. כבר חשבתי שזה די אבוד.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו