לא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובה
    עידית
    21/05/2013

שלום,
    לפני כשנה ילדתי את בני בכורי לאחר 4 הזרעות. לפני כחודשיים ב11/3 קיבלתי את הוסת הראשונה וכחודשיים לאחר מכן קיבלתי את הוסת השניה ב6/5. כנראה עקב הנקה שהופסקה לפני כ3 חודשים. אין לי כרגע רופא נשים, אני מחפשת רופא שיוכל לקבל אותי בקרוב. רציתי לדעת מה עלי לעשות. אם בזמן הזה לא נכנסתי להריון כנראה שאצטרך שוב טיפולי הזרעות. איזה בדיקות עלי לעשות לפני שאגיע לרופא אם בכלל. אני פשוט לא רוצה לפספס את ההזדמנות כרגע לאחר הוסת כי מי יודע מתי תהיה הוסת הבאה. אני יודעת שעלי לעשות בדיקת זקיקים בגדול אבל מה יתן לי אם אני לא מטופלת. ובכלל מתי אני צריכה לעזות את המעקב הזה של הזקיקים. איך נעשה החישוב של הביוץ אם הוסת מגיעה בתדירות כזו. מצטערת על הבלאגן, אשמח לתשובות. תודה עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2013

כדי לחזור לתלם הטיפולי עלייך בראש ובראשונה ליצור קשר עם רופא פריון שיכוון אותך למועד הביוץ או יתן לך טיפול מתאים להשראת ביוץ +הזרעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת אם קשור לכאן...אשמח לתשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/05/2013

אם אין לך וסת סדיר אז יש לך בעיות ביוץ ואת צריכה לקבל טיפול לגרימת ביוץ.
    אם הוסת לא באה עקב הנקה ובדרך כלל יש לך וסתות סדירים אז ניתן לקיים יחסים באמצע התקופה של המחזור החודשי עד שתמצאי רופא שיכוון אותך למטרה הרצויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו