החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    ג'ניה
    22/05/2013

שלום!
    לא קיבלתי תשובה ולכן אני שולחת את השאלה שוב.
    אני עשיתי IFV ולני כמה ימים החזירו לי 2 עוברים. רציתי לשאול, האם יש דרך לבדוק האם הם מתפתחים או לא או הדבר היחידי זה בדיקת דם ביום ה-12 אחרי ההחזרה?
    תודה מראש!
    ג'ניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/05/2013

הדבר היחיד היא בדיקת הביטה כעבור 12 יום,אין שום תבחין אחר שיכול להצביע על הריון פרט לבדיקת הביטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאל נוספת. תודה

ג'ניה
    23/05/2013

תודה פרופסור יעקב. והאם אתה יכול להסביר בבקשה איך רואים זקיקים באולטרסאונד לפני שאיבה ואחרי החזרה של עוברים רק בעזרת בדיקת דם ביום ה-12 אפשר לדעת על תוצאה?
    אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי את זה, כי זה לא מסתדדר לי בכלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאל נוספת. תודה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/05/2013

מה לעשות שה אולטרסאונד במיגבלותיו יכול לזהות זקיקים ולא השתרשות עוברית מיקרוסקופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו