שחלות פוליצסטיות- איקוקלמין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות- איקוקלמין
    דקלה
    25/05/2013

שלום,
    אני בת 23 וחצי מנסה להיכנס להיריון מזה כשנה.
    מקבלת מחזור אחת לחודשיים, שלושה. אובחנתי כבעלת שחלות פוליצסטיות ורופאת נשים הביאה לי איקוקלמין (פעם ראשונה).
    הרופאת נשים אמרה לי לחכות למחזור וביום החמישי למחזור לשתות כדור אחד ביום במשך חמישה ימים.
    שאלתי היא כזאת:
    ביום רביעי בשעות הערב התחילו לי הפרשות בצבע ורדרד וביום חמישי היו לי הפרשות בצבע חום בהיר וביום שישי גם הפרשות שהלכו והתכהו (חום כהה) והיום יום שבת הפרשות בצבע חום- שחור וכעת בשעה 20:30 הצבע השתנה לדם.
    מתי עליי להתחיל לשתות את הכדור הראשון של האיקוקלמין? האם ההפרשות הכהות נספרות כימי מחזור?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליצסטיות- איקוקלמין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/05/2013

דקלה לא תהייה כל בעיה אם תתחילי ביום החמישי לדימום האיקכלומין יפעל אתפעולתו בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רעות
    26/05/2013

אוקיי, אז איזה יום אני צריכה להתחיל לשתות את הכדור ביום רביעי או חמישי ? (הדם הופיע במוצש)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/05/2013

את יכולה להתחיל בין היום השלישי לחמישי,מתי שאת רוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו