פרגובריס לשמונה ימים לפני הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרגובריס לשמונה ימים לפני הזרעה
    פרופ` דוד בידר
    27/05/2013

שלום רב,

אני בת 25 ומטופלת אצל רופא פוריות מעל שנה ,
    לאחר צילום רחם, פרופיל הורמלי ובדיקת זרע של בעלי הכול נמצא תקין , ללא שום בעיות .
    טיפול ראשון - מעקב זקיקים וזריקת אוביטרל לפני - ללא הצלחה
    טיפול שני - מעקב זקיקים + מונפור ימים ראשונים 75 שאר הימים 100 זריקת אוביטרל + הזרעה
    טיפול שלישי כרגע** - מעקב זקיקים + פרגובריס 150 למשך 8 ימים ואז הזרעה

בפגישה האחרונה שלי עם הרופא שלי הוא אמר לי שיש לי שחלות שמתפקדות כמו של אישה מבוגרת - לא הבנתי מזה אומר והוא הסביר שבעצם השחלות שלי לא מתפקדות כמו שהוא היה מצפה מבת 25 ולכן בטיפול האחרון שכל מטרתו הייתה שחרור של יותר מבייצית אחת , הייתה רק אחת!
    השאלה שלי האם זה נחשב כבעיה של פריון או משהו דומה ? והאם הייתם ממליצים אולי על טיפול אחר אולי הפריות?

הוא אמר שבאולטרסאוד הרחם וגם השחלות נראות מאוד תקינים ושזה מאוד מוזר שהשחלה מתפקדת כך.

תודה מראש מעיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרגובריס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/05/2013

מעיין שלום ,ישנם פרמטרים הורמונלים להערכת תפקוד השחלות,יחד עם זאת סף התגובה של כל אישה לטיפול שונה ויתכן ששלך קצת גבוה יותר,בכל מקרה גם עם התגובה חלשה יותר מבנות גילך העובדה שאת צעירה מאזנת וסיכוייך להרות מצויינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו