שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    קרן
    05/06/2013

שלום. אני לאחר 2 סבבים של ivf+pgdשכשלו ועכשיו הייתי בחודש הפסקה אז ניסינו טבעי.הביוץ שלי היה לפני 6 ימים ביום ה-16 למחזור לפי אולראסאונד זקיק 20 ורירית 8 תלת שכבתית קיממנו יחסים באותו יום ויום אחרי. כעת ביום ה-22 למחזור זאת אומרת 6 ימים אחרי הביוץ היה לי בניגוב קצת דם פעמיים.רציתי לשאול האם יתכן שגם במחזור טבעי יש חוסר בפרוגסטרון בגלל שאני אחרי סבב עם הורמונים אז גם עכשיו שזה טבעי זה השתבש ובגלל זה הדימום המוקדם.יש לציין שיש לי מחזור בדרך כלל כל 30 יום ובעברי 2 הריונות שאף פעם לא היתה לי בעיה של אי ספיקה של גופיף צהוב.השאלה האם זה יכול להיות עכשיו בגלל כל ההורמונים מהסבב הקודם. תודה מראש קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/06/2013

יתכן שיבוש במחזור לאחר סבב טיפול הורמונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד שאלה

קרן
    06/06/2013

האם כדאי לקחת תמיכה של פרוגסטרון לאור הנתונים,יש לצין שהדימום פסק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/06/2013

הייתי מחכה להתאפסות והתאונות טבעית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו