מיואשת, חייבת עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת, חייבת עזרה
    להיות אמא
    07/06/2013

שבת שלום לכולם
    אני בשבוע 26+3 מזה כשבוע אני חשה בכאבים מאוד חזקים וחדים באיזור איבר המין ממש לכיוון השפתיים כאב כל כך חד שמקרין גם לאיזור פי הטבעת, בהתקף של כאב אני ממש חסרת אונים ולא יןדעת איך להרגיע את הכאב, אני לא יכולה לשבת, ללכת,לעמוד או אפילו לשים מכנסיים,
    בשבוע האחרון הייתי פעמיים בבית חולים עקב הכאבים ולצערי חוץ מעירוי לא היה להם מענה בשבילי, המוניטור היה תקין לחלוטין ,
    אני כבר ממש מיואשת כי אני סובלת ואין אף אחד שיוכל ויודע איך לעזור לי, לכן אתם נכנסים לתמונה,
    מקווה שגם הפעם תוכלו לעזור לי וממש לגאול אותי מייסורי,
    זה הריון שהושג אחרי 3 שנים של טיפולים אז ככה שהוא מאוד יקר לי, חיכיתי לו כל כך ולאהכינו אותי לכאבים כאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת, חייבת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת, חייבת עזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/06/2013

הכאבים שאת מתארת מתאימים להתכווצויות רחם,מעבר לבירור הקרע האפשרי,במצב דומה הצלחתי להקל על כאביה של מטופלת באמצעות זריקות פרוגסטרון המרות את שרירי הרחם ומקילות על הסימפטומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו