בבקשה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    מיכל
    09/06/2013

בת 30 2 הריונות ספונטנים כבר שנה שלא הולך pcod מאז ומתמיד פרופיל הורמונלי +צילום רחם+בדיקת זרע -הכול תקין יש חוסר ביוץ התחלתי איקוקלומין חצי שנה חלק לא היתה תגובה של השחלה חלק מהפעמים כן גרם לביוץ אך לא הושג הריון
    הוחלט לעבור לגונאל אף כרגע מחזור אחרון 20.5 מהיום הרביעי הוזרקו כמות 50 *7 ימים
    בדיקות דם-אין תגובה העלו לי את המינון 75*7ימים אותה תוצאה
    העלו את המינון מיום ה' האחרון ל 112- לא נעשו עדיין בדיקות דם אולטרסאונד לא נעשה כלל בטענה שההורמונים נמוכים מה אני עושה כרגע למה כלום לא מביא אותי לביוץ ??
    האם זה בסדר לא לעשות אולטרסואנד ?? איך מתקדמת הלאה כבר ביום ה 20 למחזור עדין עם הזריקות לא מאוחר מידיי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/06/2013

הטיפול בהשראת ביוץ עם גונדוטרופינים(גונל) באישה עם שחלות פולציסטיות ניתן במה שקררוי chronic low dose והמינון מועלה באופן הדרגתי ובזהירות תוך מעקב אחרי התגובה האינדיווידואלית,עד להשגת תגובה הולמת שהמטרה היא זקיק דומיננתי בודד- mono folliculare ovulation המגיע לבשלות-לכן לפי האופן שאת מטופלת נראה שהרופא שלך נוהג בדרך הנכונה והבטוחה עד להגעה למינון התגובתי הרצוי ,המשיכי בטיפול ללא חשש את מטופלת היטב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה

מיכל
    09/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו