בייצית שלא נצפה בה שלה ה1PN - החלטה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בייצית שלא נצפה בה שלה ה1PN - החלטה
    אוגו
    09/06/2013

עלי לקחת החלטה דחופה וחשובה נורא - "מחכה" לי עובר במעבדה שלא נצפה בו שלב הPN2, ואינני יודעת אם "להחזיר" אותו.... הוא בן 3 ימים. ידוע לי שאם יש פגם כרומוזומלי ניתן יהיה לאתר אותו בבדיקת מי שפיר וכמובן שאם העובר פגום - ייתכן מאוד שגם לא ישתרש. ייתכן גם שהשלב הקדים ולכן לא ראו אותו במעבדה.... ואז הכל בסדר. לא יודעת מה לעשות? האם להחזיר או שכדאי להקפיא ולהשתמש רק בעת הצורך אם בכלל? האם בכלל מקפיאים עובר כזה? האם יצאו "ילדים מוצלחים" מעובר "כזה"? חשוב לי להדגיש שאני בת 44.5 ומוטיב הלחץ הכלכלי והמימוני ושלא לדבר על מוטיב איכות הביציות משפיע כאן גם כן כפרמטר מאוד משמעותי בפונקציה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה - צריכה להחזיר תשובה דחופה

אוגו
    09/06/2013

הלפ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - צריכה להחזיר תשובה דחופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/06/2013

הייתי שוקל בחיוב להחזיר את העובר מתוך הנחה שמנגנוני ההתמינות הטבעיים יעשו את הבחירה הנכונה וגם אם משהו התפספס יש להניח שבכל מקרה בהתחשב בגילך תעשי בדיקת מי שפיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו