מטופלת באיקקלומין ואוביטרל- לראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מטופלת באיקקלומין ואוביטרל- לראשונה
    עדידה
    10/06/2013

ששלום רב,
    בת 30 כבר 7 חודשים מנסה להרות אובחנתי כפוליצסטית ( על סמך וסת לא סדירה ומעט ביוצים, פרופיל הורמונלי- תקין). התחלתי סבב ראשון של טיפול באיקקלומין כולל מעקב זקיקים ובדיקות דם.
    ביום 14 למחזור נמצאו זקיקים "יפים" לדברי הרופא והוא נתן לי הוראה להזריק אוביטרל ביום 15 למחזור.
    למיטב הבנתי הביוץ אמור היה להתרחש 36 שעות לאחר ההזרקה, כלומר ביום חמישי האחרון.
    ביום חמישי באמת הרגשתי כאבים חזקים בצד ימין, חום השחר עלה בכחצי מעלה וגם בדיקת ביוץ ביתית הראתה על ביוץ. כמובן שקיימתי יחסים בימים אלו.
    היום אני ביוא"ב 4 ומזה יומיים יש לי כאבים בבטן התחתונה מעין דקירות באות והולכות(כאבים נסבלים אבל מציקים) גלי חום, חום השחר עלה אפילו יותר ב 0.2 מאשר היה ביום הביוץ, החזה שלי רגיש, בנוסף בדקתי במקרה היום בבדיקת ביוץ ביתית ונראו שני פסים אחד חזק ואחד חלש.

האם התופעות שציינתי נורמליות לאחר ביוץ? האם זה תופעות לוואי של התרופות?
    האם בדיקת הביוץ וחום השחר בכלל אמינות במקרה של נטילת תרופות?
    האם כדאי ללכת לרופא בגלל הכאבים? אני שמעתי שאיקקלומין יכול לגרום לפגיעה בשחלות ולכן אני חוששת מעט בגלל הכאבים

ממש מצטערת על האורך אבל אני קצת בלחץ
    עדי
    ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטופלת באיקקלומין ואוביטרל- לראשונה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/06/2013

איו צורך בכלל להשתמש בחום השחר.
    הכאב שהיה לך בפעם הראשונה זה היה הביוץ.
    התרופה לא תגרום שום נזק.
    אם יהיו לך כאבים בצורה בלתי נסבלת או מאוד מפריעות או מדאיגות יש להיבדק על ידי הרופא.
    בכל אופן אין סכנה בשום דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו