סי אמ וי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סי אמ וי
    שקד
    12/06/2013

שלום רב, אנ חייבת עזרה אני בשבוע 23 ואין לי נוגדנים לסי אמ וי. בני בן שנה ו9 חולה כבר חמישה ימים עם מחלת חום לא ברורה.
    מתי עלי לבצע את הבדיקה על עצמי כדי להיות מהימנה?כמה זמן מאז תחילת חומו?לא יכולה עם החרדה הזו.
    ובכלל עד איזה שבוע זה מסוכן?אנא עזרו לי בבקשה
    (ביצענו לו יומיים לאחר תחילת חומו בדיקת סרולוגיה בדם ויצאה תודה לאל שלילי לסי אמ וי, אבל זה לא קולט יומיים אחרי החום נכון?אם כן אנא תענו לי שכן שאוכל להרגע לא אוכל לדקור אותו שוב).
    כמו כן בשתן אם אני רוצה לעשות לו מתצי הכי בטוח לעשות לו כמה ימים מאז תחילת החום?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סי אמ וי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סי אמ וי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/06/2013

בצעי בדיקה עכשיו ובטווח של שבועיים.
    גם אם נחשפת ל-CMV בשבוע 23 להריון הסכנה פחותה בהרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשל פרופ לא הבנתי

שקד
    12/06/2013

אם אבצע בדיקה על עצמי כעת זה מהימןו?ועוד שבועיים גם?וזהו?עד מתי מסוכן ?והאם אם אעשה לילד עצמו בדיקת שתן לזה מתי יהיה מהימן הכי?10 ימים אחרי החום?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשל פרופ לא הבנתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/06/2013

אם נחשפת תוך שבועיים יהייה ביטוי ב-IGG,ותוך שבועיים ב-IGM

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו