היריון ממוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• היריון ממוקפאים
    דמעות זולגות
    12/06/2013

שלום רב,

ביום א הפשירו 2 מוקפאים וביום ב היתה אמורה להתבצע ההחזרה אלא שביום ב בבוקר הודיעו לי שהעוברים לא התפתחו מספיק (הם גדלו רק בתא אחד במקום 2-3 תאים כמו שהיו צריכים). ואז הוחלט להמשיך לגדל אותם בעוד יומיים. היום אמרו לי שעובר אחד לא התפתח כלל והשני גדל והוא כמעט בלטוציסט והזמינו אותי היום להחזרה.
    ברצוני לדעת מה זה אומר כמעט בלטוציסט? והאם עובר שאחרי ההפשרה לא התפתח יכל פתאום להדביק את קצב הגדילה והוא יכול להיות תקין עם היריון תקין?
    מה האחוזים להצלחת טיפול כזה וקבלת היריון במצב זה? מציינת שאני בת 40.
    בתודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היריון ממוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היריון ממוקפאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/06/2013

בלסטוציסט: שתי שכבות תאים זהים אשר נוצרו מהתחלקות מיטוטית של הזיגוטה. לאחר מספר מחזורי חלוקה, נוצרת הבלסטולה בת 16 תאים הנמצאת בתוך כדור מלא נוזל. 5 עד 7 ימים אחרי ההפריה הבלסטולה מגיעה לרחם ומנסה להקלט על דפנותיו. כאשר הבלסטולה יוצרת מגע עם רירית הרחם נוצרת השרשה .
    בלסטוציסט הוא עובר בשל להשתרשות ומבטא את המטען הגנטי שלך ושל בעלך,באשר לעובר השני הוא נתקע ולא ראוי להחזרה ,סיכוייך בגילך עם בלסטוציסט אחד שהוחזר 15-20% להיקלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו