אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל
    דנית
    20/03/2008

שלום,
    היום יום 11 למחזור(מחזור מסודר כל 28 יום),ביצית 16מ"מ
    אסטרוגן 680 ופרוגסטרון 2.1.
    נאמר לי ביום שבת להזריק אוביטרל(אני ללא טיפול הורמונלי נוסף).
    אני מתלבטת האם להזריק בבוקר או בערב, כי במכון מזריעים בצהריים כך שהכי טוב להזריק בערב המאוחר,כדי שיצא 36 שעות לפני ההזרעה ביום שני. האם יש סיכויי שאבייץ במהלך יום שבת?אני חושבת שאני מבייצת באופן טבעי ביום ראשון ,שני לפי המחזור שתמיד מגיע בסביבות שני,מה דעתכם?
    דבר נוסף במעקב הפעם דרך הקופה אומרים לעשות הזרעה אחת לפי תזמון האוביטרל, אני רגילה מהמכון של בנק הזרע לשתי הזרעות,אחת לפני ואחת 36 שעות מהאוביטרל, יש טעם לעשות הזרעה מוקדמת גם ביום ראשון?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    20/03/2008

קשה לי להניח שעם זקיק של 16 היום, תבייצי ביום שבת. הרעיון של הזרעה ביום ראשון והזרעה ביום שני הוא טוב למקרה שתבייצי ביום ראשון . אם זה לא ניתן, הזרעה ביום שני לדעתי תספק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ישי

דנית
    20/03/2008

אבל אם אני מזריקה אוביטרל בשבת אז איך יכול להיות שאבייץ בראשון
    זה מתזמן ביוץ בוודאות לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שדלגתם עלי

דנית
    21/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנית

ד''ר דוד ישי
    21/03/2008

מה שאת אומרת נכון בתנאי שלא התחיל הפיק הטבעי של LH . אם הוא התחיל לפני האוביטרל והגיע לפיק ביום שבת, לאוביטרל אין משמעות והביוץ יהיה ביום ראשון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנית
    21/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו