מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותדנה17/06/2013
אני בהריון צעיר שבוע 6+0 לאחר החזרת טריים.
מאחורי הרבה טיפולים(זה טרי מ"ס 5)ו2 הפלות)
בבית ילד בן 4 וחצי.
בגלל ההסטוריה אני תמיד מחפשת איפה לדאוג,האם ע"פ הנתונים אני יכולה קצת לשבת בשקט:
בטאות תקינות אחרונה 1100 לפני 8 ימים.
על קול מהיום:
שק הריון תוך רחמי עם שק חלמון וקוטב עוברי מתאים ל6 שבועות דופק(+).
אני לא ממש ראיתי את הדופק כי נראה שרק התחיל אבל הרופא ראה ( :
אפשר לשמוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
דנה17/06/2013מה הסיכוי להפלה כאשר מופיע כבר דופק(בזמן)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013בינתיים זה נראה בסדר והסיכויים להפיל כאשר יש דופק הם קטנים.
בשלב זה את יכולה לשבת בשקט וגם ללכת בשקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר-בנוסף
דנה18/06/2013האמת שלשבת בשקט קצת קשה לי,יש לי הפרעת קשב ( :
אין צורך באולט' נוסף עד שבוע 8 נכון?אני עוצרת עצמי מלגשת למרפאה לבדוק..(הרופא בדק מוקדם אז הוא אמר שהוא יכול לעשות עוד אולטרסאונד בעוד עשרה ימים-שבועיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח אין כמו פרופסור בידר
שירה18/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר-בנוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013אם בעוד 4 ימים לא רואים דופק ברור וטוב זה לא בסדר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
דנה18/06/2013אבל ראו דופק ברור מייד,הרופא אמר שהוא גם טוב...אני לא שמתי לב,אני גם לא רופאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק - תגובה
פרופ` דוד בידר18/06/2013כתבת שהוא חושב שראה דופק.
אם ראה טוב אז הכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק ועוד
דנה18/06/2013לא ולא...ראה מיד,אני לא הייתי עם המסך מופנה אלי וגם לא הייתי במצב לראות,בכל מקרה הוא ניסה להראות לבעלי,אבל הוא לא הבין איפה צריך להסתכל(מה לעשות?)...הוא זימן אותי לסוף שבוע 7 תחילת שמונה,זה מספיק?ממש אין לי כוח ללכת לקופה.(אני במילא לא במעקב אצלם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק ועוד - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013תוך שבוע מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)