איקקלומין וריבוי זקיקים גדולים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין וריבוי זקיקים גדולים
    יעל
    18/06/2013

החודש התחלתי טיפול באיקקלומין מאחר ואני לא מבייצת. ביום ה13 למחזור ערכתי מעקב זקיקים בו ראו רירית בעובי 6, . זקיקים בימין בקטרים: 17, 16 ו2 זקיקים בקוטר 12. זקיקים בשמאל בקטרים: 23, 20 ו17.
    היום – היום ה15 למחזור הבדיקה הראתה: רירית בעובי 6, זקיקים בימין בקטרים" 18, 19ת20 ו 22. זקיקים בשמאל בקטרים: 19, 23, 24 ו 26, ונראה מעט נוזל בדוגלס.
    האם זה בסדר שיש כל כך הרבה זקיקים? האם הגודל שלהם תקין? אני חוששת שהם גדולים מדי...
    האם מתקרב ביוץ? אני מאד חוששת (ויש לי גם קצת כאבי בטן...) ואשמח לחוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקקלומין וריבוי זקיקים גדולים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2013

הזקיקים הינם לקראת ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לעובי הרירית...

יעל
    18/06/2013

תודה על תשובתך - ברצוני לשאול האם זה בסדר שהרירית בעובי 6 בלבד? האם זה לא דק מדי?
    בנוסף - מה קורה כשיש כל כך הרבה זקיקים גדולים? האם רק אחד עובר ביוץ? ומה קורה לשאר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובקשר לעובי הרירית... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2013

הרירית גבולית ביותר ,ניתן היה להוסיף אסטרוגן לעיבוי הרירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארבעה זקיקים בטיפול עם גונל F

אפרת
    04/11/2013

היי,
    יש לי שחלות פוליציסטיות,לאחר3 נסיונות ללא הצלחה עם איקוקלמין עברתי לטיפול בגונל F-המינון היה 75 ובסוף שולב לסירוגין עם 37.5 ליום(מחשש לגירוי יתר)
    יש לי ארבעה זקיקים בשחלה וגודלם 20,21,22,23.עובי הרירית שלי 11 .
    היום עברתי הזרעה.
    אני חוששת מאפשרות של ריבוי עוברים. האם לא נלקח סיכון גבוה מדיי?
    האם יש אפשרות לדעת אם מכזו כמות של זקיקים+הזרעה הסיכויים להריון מרובה עוברים גבוה?
    תודה רבה,
    אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארבעה זקיקים בטיפול עם גונל F - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/11/2013

סיכוייך להריון מרובה עוברים הינו כ-20%,פי 10 מהאוכלוסייה הרגילה הלא מטופלת,כמובן שזאת בתנאי שמדובר רק ב-4זקיקים בגדולים מ-15 מ״מ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו