מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקקלומין וריבוי זקיקים גדוליםיעל18/06/2013
החודש התחלתי טיפול באיקקלומין מאחר ואני לא מבייצת. ביום ה13 למחזור ערכתי מעקב זקיקים בו ראו רירית בעובי 6, . זקיקים בימין בקטרים: 17, 16 ו2 זקיקים בקוטר 12. זקיקים בשמאל בקטרים: 23, 20 ו17.
היום – היום ה15 למחזור הבדיקה הראתה: רירית בעובי 6, זקיקים בימין בקטרים" 18, 19ת20 ו 22. זקיקים בשמאל בקטרים: 19, 23, 24 ו 26, ונראה מעט נוזל בדוגלס.
האם זה בסדר שיש כל כך הרבה זקיקים? האם הגודל שלהם תקין? אני חוששת שהם גדולים מדי...
האם מתקרב ביוץ? אני מאד חוששת (ויש לי גם קצת כאבי בטן...) ואשמח לחוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איקקלומין וריבוי זקיקים גדולים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2013הזקיקים הינם לקראת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לעובי הרירית...
יעל18/06/2013תודה על תשובתך - ברצוני לשאול האם זה בסדר שהרירית בעובי 6 בלבד? האם זה לא דק מדי?
בנוסף - מה קורה כשיש כל כך הרבה זקיקים גדולים? האם רק אחד עובר ביוץ? ומה קורה לשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ובקשר לעובי הרירית... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2013הרירית גבולית ביותר ,ניתן היה להוסיף אסטרוגן לעיבוי הרירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארבעה זקיקים בטיפול עם גונל F
אפרת04/11/2013היי,
יש לי שחלות פוליציסטיות,לאחר3 נסיונות ללא הצלחה עם איקוקלמין עברתי לטיפול בגונל F-המינון היה 75 ובסוף שולב לסירוגין עם 37.5 ליום(מחשש לגירוי יתר)
יש לי ארבעה זקיקים בשחלה וגודלם 20,21,22,23.עובי הרירית שלי 11 .
היום עברתי הזרעה.
אני חוששת מאפשרות של ריבוי עוברים. האם לא נלקח סיכון גבוה מדיי?
האם יש אפשרות לדעת אם מכזו כמות של זקיקים+הזרעה הסיכויים להריון מרובה עוברים גבוה?
תודה רבה,
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארבעה זקיקים בטיפול עם גונל F - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2013סיכוייך להריון מרובה עוברים הינו כ-20%,פי 10 מהאוכלוסייה הרגילה הלא מטופלת,כמובן שזאת בתנאי שמדובר רק ב-4זקיקים בגדולים מ-15 מ״מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)