אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    לולה 26
    18/06/2013

שלום היום עשיתי החזרה של עובר קפוא בן שלושה ימים.. והרופא אמר לי שהכל בסדר ושמקווה שזה יצליח אפילו הוא אמר לי את חייבת להיכנס להיריון החודש.. בחודש שעב עשיתי שאיבה והרופאה החזירה לי שני עוברים אבל לא הצליח.. ועברתי לרופא הזה והחליט שיהיה לי הטיפול ספונטני.. לא נתן לי כדורים הוא רצה שיהיה טבעי.. . רוצ לשאול מה הסיכוי שלי להיקלט?? אני בת 26.. ועשינו את השאיבה בטיפול ivm.. כי הייתה לי עלייה בהרמונים והבעיה אצלנו היא בתנועת הזרע..
    ויש לי עוד שאלה היא צורת השינה.. אני בד"כ יושנת על הבטן ומתהפכת הרבה בשינה ואין מצב שאשכב על הגב שלי אני לא יכולה להירדם.. אז אני מפחדת אם אני שוכבת על הבטן זה יפגע בקליטה להריון ומכשיל הטיפול.. ניסיתי לשכוב על הגב ולא להתהפך לא הצלחתי והתחילו לי כאבים בבטן ובגב בגלל זה?? מה אפשר לעשות והאםזזה משפיע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/06/2013

צורת שכיבה לא משנה לכלום.
    הסיכויים של עובר מוקפא מ IVM קטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

לולה 26
    19/06/2013

אז אני מבינה שקשה לי להשיג הריון?? אז למה עושים את זה ב ivm.. ומה הפתרון לבעיה שלי.. אומרים שהכל אצלי תקין והבעיה היא בתנועת הזרע ולא אצלי.. אז למה הסיכוי הוא קטן.. הרופא אמר לי שהמצב של העובר הוא מאוד טוב והוא בן שלושה ימים.. ודווקא אמר לי את חייבת להיכנס להריון הפעם.. וגם היה לי מח הטיפול ספונטני הפעם לא לקחתי כדורים וזריקות...
    אז בבקשה תסביר לי למה הסיכויים נמוכים.. ומה ההבדל בין קפוא מ ivf וקפוא מivm.. אם אומרים שהעובר הוא בסדר אז מה זה משנה אם זה ivm או ivf??
    ועוד שאלה אם לא נקלטתי אז מה עושים איך אני אכנס להריון אם אני מטופלת ב ivm .. מה אתה מציע מה לעשות מה הפתרון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/06/2013

הטיפול בIVM הוא עדיין ניסיוני
    זה שיש עובר בסדר וזה שהרופא אומר שאת חייבת להיות בהריון זה לא מבטיח כלום וזה סתם דיבורים.
    יש שיטות טיפול יותר טובות ואני לא חושב שלא תהיה בהריון.
    עוברים מוקפאים מוצלחים פחות ולכן יש לשאוף להחזיר עוברים טריים ומטיפול רגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו