מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהלולה 2618/06/2013
שלום היום עשיתי החזרה של עובר קפוא בן שלושה ימים.. והרופא אמר לי שהכל בסדר ושמקווה שזה יצליח אפילו הוא אמר לי את חייבת להיכנס להיריון החודש.. בחודש שעב עשיתי שאיבה והרופאה החזירה לי שני עוברים אבל לא הצליח.. ועברתי לרופא הזה והחליט שיהיה לי הטיפול ספונטני.. לא נתן לי כדורים הוא רצה שיהיה טבעי.. . רוצ לשאול מה הסיכוי שלי להיקלט?? אני בת 26.. ועשינו את השאיבה בטיפול ivm.. כי הייתה לי עלייה בהרמונים והבעיה אצלנו היא בתנועת הזרע..
ויש לי עוד שאלה היא צורת השינה.. אני בד"כ יושנת על הבטן ומתהפכת הרבה בשינה ואין מצב שאשכב על הגב שלי אני לא יכולה להירדם.. אז אני מפחדת אם אני שוכבת על הבטן זה יפגע בקליטה להריון ומכשיל הטיפול.. ניסיתי לשכוב על הגב ולא להתהפך לא הצלחתי והתחילו לי כאבים בבטן ובגב בגלל זה?? מה אפשר לעשות והאםזזה משפיע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/06/2013צורת שכיבה לא משנה לכלום.
הסיכויים של עובר מוקפא מ IVM קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לולה 2619/06/2013אז אני מבינה שקשה לי להשיג הריון?? אז למה עושים את זה ב ivm.. ומה הפתרון לבעיה שלי.. אומרים שהכל אצלי תקין והבעיה היא בתנועת הזרע ולא אצלי.. אז למה הסיכוי הוא קטן.. הרופא אמר לי שהמצב של העובר הוא מאוד טוב והוא בן שלושה ימים.. ודווקא אמר לי את חייבת להיכנס להריון הפעם.. וגם היה לי מח הטיפול ספונטני הפעם לא לקחתי כדורים וזריקות...
אז בבקשה תסביר לי למה הסיכויים נמוכים.. ומה ההבדל בין קפוא מ ivf וקפוא מivm.. אם אומרים שהעובר הוא בסדר אז מה זה משנה אם זה ivm או ivf??
ועוד שאלה אם לא נקלטתי אז מה עושים איך אני אכנס להריון אם אני מטופלת ב ivm .. מה אתה מציע מה לעשות מה הפתרון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
פרופ` דוד בידר21/06/2013הטיפול בIVM הוא עדיין ניסיוני
זה שיש עובר בסדר וזה שהרופא אומר שאת חייבת להיות בהריון זה לא מבטיח כלום וזה סתם דיבורים.
יש שיטות טיפול יותר טובות ואני לא חושב שלא תהיה בהריון.
עוברים מוקפאים מוצלחים פחות ולכן יש לשאוף להחזיר עוברים טריים ומטיפול רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)