הפשרה הקפאה הפשרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפשרה הקפאה הפשרה
    שני
    19/06/2013

שלום רב,
    שלום , יש לי 7 עוברים מוקפאים:
    בהתחלה הקפיאו 2 עוברים בסוג 2-3 (6 ו- 8 תאים)
    ואחכ הקפיאו ממחזור טיפול נוסף עוד 5 מתוכם ארבע מהם בסוג 1-2 (6 ו- 8 תאים).

רציתי לדעת מה המשמעות של עוברים מוקפאים בסוג 2-3 , מה הסיכוי/אחוז שלהם בעצם להיקלט כהריון.

שאלה חשובה נוספת היא האם כדאי להוציא את כל ה- 7 לביופסיה? או להוציא פחות? כדי להימנע מהקפאה חוזרת של עוברים שנמצאו תקינים אחרי ביופסיה ולא הוחזרו.

רציתי להתייעץ מהי הדרך האידיאלית לעשות את זה במידה וכל העוברים טובים באיכותם נראה לי שחבל יהיה להפשיר את כולם ולהקפיאם שוב ככל שעלול להיגרם בכך נזק. אבל אולי יש עוד שיקולים שכדאי שאקח בחשבון.

תשובתכם חשובה לי ביותר ודחופה לי ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפשרה הקפאה הפשרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפשרה הקפאה הפשרה- אנא השיבו לי

שני
    19/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפשרה הקפאה הפשרה - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    19/06/2013

הייתי מפשיר 3 עוברים ורואה איך שרדו. אם שרדו פחות מ-3 להפשיר עוד. זאת מתוך ההצעה להחזיר 2-3 עוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 או 3 איך אדע מה כדאי?

שני
    19/06/2013

תודה על תשובתך המהירה. בגדול אני רוצה מאוד 3 עוברים מתוך רצון להרבה ילדים. אבל האם כדאי לאור הסיכונים/סיכויים רפואיים? מה אני צריכה לקחת בחשבון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העוברים לפני ביופסיה

שני
    19/06/2013

חשוב לציין שהעוברים הוקפאו לפני ביופסיה..(יש לי איקס שביר). בהתאם לכך האם עדיין כדאי להפשיר 2-3 עוברים או יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו