צביעת שיער בהיריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער בהיריון
    מישהי
    22/06/2013

מה המחקרים העדכניים אומרים לגבי צביעת שיער בתחילת היריון? דיברתי בזמנו עם המרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות שאמר לי שאין שום בעיה בכלל, אבל אני יודעת שיש גם רופאים, ביניהם בכירים, שממליצים להימנע. יש סיבה אמיתית או שזה מין "מיתוס"? קשה לי עם השורשים הלבנים.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת שיער בהיריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת שיער בהיריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    23/06/2013

אני לא חושב שיש בעיה.
    חלק מאיתנו מסתייג כי לא ממש יש מחקרים בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה זה אומר לגבי צביעה אחרי שאיבה

מישהי
    23/06/2013

בשבועיים שעד לבטא? להימנע כבר עכשיו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לתגובה. תודה

מישהי
    23/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה לתגובה. תודה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/06/2013

כאשר צובעים את השיער יש לברר את סוג החומרים הכימיים שהחברה משתמשת לצורך הצביעה, היות וחברות שונות משתמשות בחומרים שונים. ישנן חברות המשתמשות למטרה זו בחומרים העלולים להיות רעילים בעת ספיגתם דרך העור,לכן לטעמי עדיף להמתין עם צביעת השיער במהלך הטיפול ועד לטרימסטר השני או השלישי של ההריון הצפוי, ואם כבר צובעים את השיער יש לעשות זאת במרווחי זמן גדולים. בין החומרים העלולים להזיק אנו מוצאים למשלאת ה-הפאראפנילן דיאמין העלול לגרום לפריחה והופעת שלפוחיות, לפיכך הוא אסור בהריון.שימוש במי חמצן להבהרת השיער גם היא אינה מומלצת עקב הסכנה לגירוי דלקתי מקומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו