התייעצות עם רופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות עם רופאים
    תמר
    23/06/2013

שלום רב,
    בת 39
    FSH נע בין 9.7 ל 13.9 , AMH 0.4,מאחוריי 2 הריונות מחוץ לרחם מהזרעות ו-2 הפריות שהניבו בין 3 ל-8 ביציות כל פעם אך לא הסתיימו בהריון.
    כעת חודש לאחר ההפריה האחרונה התחלתי עוד טיפול הורמונלי לקראת הפריה שלישית, אלא שבמעקב זקיקים התגלה שיש רק זקיק אחד 17 ממ, ולכן בהמלצת הרופא ה IVF בוטל כי לדעתו לא היה טעם לעבור תהליך בשביל זקיק אחד.
    הוא המליץ לי לעשות הפסקה 3 חודשים ולקחת תרופה שנקראת DHEA ,אמר שזה יכול לשפר לי את מצב הפוריות וכמות הזקיקים.
    מה דעתכם, האם כדאי לעשות את זה?האם יש הוכחות רבות שזה עובד ?
    או שלהמתין כחודשיים (אני שוקלת לעשות דיקור סיני ) לא לקחת כלום ולנסות מחדש בשאיפה שאהיה מאוזנת ויהיו לי יותר זקיקים ?

מקווה שאקבל התייחסות/המלצות כדי שנצליח להחליט מה לעשות, הזמן משחק תפקיד חשוב במצב שלי.

תודה ,תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות עם רופאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות עם רופאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/06/2013

אכן מדובר בתגובה ירודה,מתן DHEA לא יכול להזיק כחלק מההכנה לטיפול הבא,יתכן ובחירת פרוטוקול אחר תשפר את התגובה השחלתית שלך ותניב תוצאות טובות יותר ,הבחירה להפסיק את הטיפול הנוכחי נראית לי מתוך תקווה למקצה שייפורים בטיפול הבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות עם רופאים

תמר
    23/06/2013

ד"ר אשכזני , אתה ממליץ על בחירת פרוטוקול אחר- האם אתה מתכוון להורמון אחר ממנופור או גונאל שלקחתי עד כה ? או מעבר לפרוטוקול ארוך במקום קצר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות עם רופאים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/06/2013

את הבחירה בין הפרוטוקולים ,סוג התרופות והמינון אשאיר לשיקולו של הרופא המטפל שחזקה עליו שהוא מצוי ברזי היתרונות והחסרונות של כל טיפול וטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו