מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות עם רופאיםתמר23/06/2013
שלום רב,
בת 39
FSH נע בין 9.7 ל 13.9 , AMH 0.4,מאחוריי 2 הריונות מחוץ לרחם מהזרעות ו-2 הפריות שהניבו בין 3 ל-8 ביציות כל פעם אך לא הסתיימו בהריון.
כעת חודש לאחר ההפריה האחרונה התחלתי עוד טיפול הורמונלי לקראת הפריה שלישית, אלא שבמעקב זקיקים התגלה שיש רק זקיק אחד 17 ממ, ולכן בהמלצת הרופא ה IVF בוטל כי לדעתו לא היה טעם לעבור תהליך בשביל זקיק אחד.
הוא המליץ לי לעשות הפסקה 3 חודשים ולקחת תרופה שנקראת DHEA ,אמר שזה יכול לשפר לי את מצב הפוריות וכמות הזקיקים.
מה דעתכם, האם כדאי לעשות את זה?האם יש הוכחות רבות שזה עובד ?
או שלהמתין כחודשיים (אני שוקלת לעשות דיקור סיני ) לא לקחת כלום ולנסות מחדש בשאיפה שאהיה מאוזנת ויהיו לי יותר זקיקים ?
מקווה שאקבל התייחסות/המלצות כדי שנצליח להחליט מה לעשות, הזמן משחק תפקיד חשוב במצב שלי.
תודה ,תמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות עם רופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/06/2013אכן מדובר בתגובה ירודה,מתן DHEA לא יכול להזיק כחלק מההכנה לטיפול הבא,יתכן ובחירת פרוטוקול אחר תשפר את התגובה השחלתית שלך ותניב תוצאות טובות יותר ,הבחירה להפסיק את הטיפול הנוכחי נראית לי מתוך תקווה למקצה שייפורים בטיפול הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות עם רופאים
תמר23/06/2013ד"ר אשכזני , אתה ממליץ על בחירת פרוטוקול אחר- האם אתה מתכוון להורמון אחר ממנופור או גונאל שלקחתי עד כה ? או מעבר לפרוטוקול ארוך במקום קצר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התייעצות עם רופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/06/2013את הבחירה בין הפרוטוקולים ,סוג התרופות והמינון אשאיר לשיקולו של הרופא המטפל שחזקה עליו שהוא מצוי ברזי היתרונות והחסרונות של כל טיפול וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)