מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרה.. דחוף מאודלולה 2623/06/2013
שלום
ביום 18.06 עשיתי החזרהלעובר קפוא ב ivm...
השאלה שלי האם אני נועלת נעל עקב זה פוגע בטיפול ומשפיע על ההשתרשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את רצינית???
נטע23/06/2013????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיוון
מטופלת23/06/2013סיוון יקירה!
כמטופלת לשעבר מי כמוני יודעת שאנו חוששות מכל צעד ושעל, ורוצות לוודא שאנו עושות את הטוב ביותר ולא פוגעות בטיפול ו/או גורמות נזק לעובר.
אז כן היא שאלה שאלה שאולי נראית לך ברורה מאליה, אך לה לא.
חשוב לשאול כל דבר ולא לשמור בבטן ולהתייסר במחשבות !
זה לא יפה לעקוץ בצורה כזו. עונים בעדינות ומאחלים בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה של נעלי העקב
מטופלת23/06/2013אל תדאגי זה לא משפיע ובטח שלא פוגע.
שתהיה לך המון הצלחה בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי עקב - דבר נוסף
מטופלת23/06/2013אני עונה לך מניסיון.
לאחר טיפול IVF, מוצלח ב"ה.
נעלתי נעלי עקב עד אמצע חודש שביעי, חלצתי אותן ביום שהרגליים התנפחו ולא יכולתי לנעול יותר עקבים... חזרתי לנעליים לאחר הלידה (:
ב"ה כיום יש לי נסיך בבית.
מאחלת לך המון הצלחה ואושר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גבול
רוית23/06/2013מסכימה לחלוטין עם סיון. זה שהאינטרנט נגיש והפורום זמין 24/7 זה לא אומר שצריך להגיע לזילות מוחלטת. גם אני עברתי 9 טיפולים מפרכים מאוד וממש לא מובן לי איך אפשר על שאלה כזו של נעליי עקב לשאול כשאלה שמצורפות אליה המילים
"דחוף מאוד"??? זה דחוף מאוד??? נו באמת, נכון שטיפולים מכניסים לסטרס נוראי וכל זבוב נראה כמו עדר פילים אבל צריך גם לשמור על קצת פרופורציות ולא לעשות צחוק מבכירי הפרופסורים בארץ שמקדישים מזמנם על מנת לענות בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש גבול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/06/2013אין כל בעיה בנעילת נעלי עקב במהלך הטיפולים לאחר ההחזרה או בהריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת בהחלט דניאל וגם סיוון!מזה
דניאל24/06/2013הקשקש הזה אנחנו עוברות כל כך הרבה ואיזה מן שאלה זועברתי 21 טיפולי הפריה והריון עד שבוע 20 וכל ההיסטוריה הזו ואני שומרת אבל לא צריך להגזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)