שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מיטל
    24/06/2013

היי

אני בת 26 לאחר טיפול ivf ראשון שהצליח,אך לצערי בשבוע 9 העובר הפסיק להתפתח(לאחר שנצפה דופק מספר פעמים)ובשל כך עברתי גרידה,יש לציין שלפני שנה וחצי מהריון ספונטני עברתי את אותו מקרה שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע הנ"ל.
    הרופא המטפל אמר לי לבוא אליו לאחר שאני אקבל וסת ,ורציתי לברר על התהליך של החזרת עוברים מוקפאים וכיצד מתבצע?האם יש להם סיכויים גבוהים לשרוד לאחר ההפשרה?
    ובמידה ואני אעבור בדיקות לדעת למה ההריונות לא התפתחו בדיוק באותו שבוע , אוכל לדעת סיבה מדויקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2013

ללא ספק הרופא יחפש ברקע הרפואי שלך,ןבבדיקות שביצעת לפני טיפול ההפריה רקע אפשרי להפלות החוזרות ,יחד עם זאת ראוי לומר ששתי הפלות עוקבות יכולות להתרחש לגמרי במקרה ולא חייבת להיות סיבת רקע ספיציפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מיטל
    24/06/2013

תודה פרופ' ג'קי ,ולגבי העוברים מה הסיכוי שלהם לשרוד לאחר ההפשרה?,הרופא בזמנו ציין שכל העוברים יצאו "יפים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/06/2013

הסיכויים טובים למדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו