סיכוי להריון בגיל 41

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון בגיל 41
    הדר
    25/06/2013

לפני חצי שנה עשיתי טיפול IVF ראשון הגענו לטיפול כי לא היה זרע לבן זוג שלי בשלוש בדיקות זרע התוצאה הייתה 0 , הגענו לשאיבת זרע שם נשאבה כמות זרע גדולה ומאוד איכותית.
    בשאיבה הראשונה שאבו לי 9 ביציות והופרו 2 עם חלוקה ל2 תאים לא השתרש.
    בשאיבה השנייה שאבו 8 והיו 3 הפריות עם חלוקה ל8 תאים הייתי כ"כ אופטימית אך לא השתרש אף עובר.
    הפרופסור אצלו אני מטופלת החליף לי פרוטוקול שכלל: גלולות הרמונט ולאחר 14 יום הפסקה של חמישה ימים ואז דימום והמשכתי דקפפטיל, מונוגון ואורגלוטרן כאשר שאלתי למה הוא מחליף את הטיפול הוא הסביר שהוא רוצה להשיג יותר זקיקים.
    אבל מה שקרה זה שהיו לי רק שני זקיקים שאבו לי אותם ולא הייתה החזרה.
    חשבתי לתומי שהפרוטוקול החדש פשוט לא מתאים לי ובטח הוא יחזיר לי את הפרוטוקול הישן. בשיחה איתו הייתי בשוק הוא אמר שהביציות שלי לא מספיק איכותיות והמאגר מועט אני בהלם לא יכולה לנשום דיבר על תרומת ביצית...
    להתייאש?? איך אפשר לדעת כמה ביציות נשארו? והאיכות שלהם? אפשר לשפר איכות ביציות? כמות ביציות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון בגיל 41

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון בגיל 41 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/06/2013

לא ציינת את נתוני הפרופיל ההורמונלי שלך כדי שנוכל להגיד לך מה מצבך.
    באופן כללי הסיכויים מעל גיל 40 קטנים.
    יש מקומות שלא מטפלים מעל גיל 40 בהפריות.
    מה שהיה צריך להגיד לך זה מה מצבך לפני כל ההפריות האלה ואת זה אפשר לדעת לפי בדיקות מעבדה, בעיקר של ההורמונים FSH, E2 ו-AMH.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדר אל תחששי ותיבהלי מת.ביצית

ענת
    26/06/2013

גם אני בכיתי ולא יכולתי לנשום והרגשתי כאילו שמשהו לא טוב אצלי בגוף את תיתגברי על זה חוץ מזה תחשבי תארי לך שלא היתה אפשרות לתרומת ביצית לא היו לנו ילדים. עברתי 3 סבבים גם אצל אחד הפרופ' ללא הצלח עברתי לפרופ' אחר מדהים שרואה רק את המטרה שתיכנסי להריון. ותודה לאל אני בשבוע 21 במידה ותירצי אשמח לתת לך פרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להדר אל תחששי ותיבהלי מת.ביצית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/06/2013

הדר שלום
    בהתחשב בנתונים שמסרת ומעצם העובדה שהופקו במחזורי הטיפול שלך 8-9 ביציות מלמד שאת עדיין עם רזרבה שחלתית טובה,מוקדם להספיד את הביציות שלך,והפניה לתרומת ביציות בשלב זה עדיין לא בשלה,חזקה על הרופא שלך שמנסה לתת לך פרוטוקול אלטרנטיבי העשוי לשפר את תגובתך,לדאבונינו נסיונות אלו הינם פרי נסיון וטעייה הכרחיים עד להשגת המטרה-ההצלחה בגילך לטיפול הפריה בודד הינה10-15% לכל מחזור טיפולי-אל תתייאשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עודדת אותי מאוד

הדר
    26/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... אני שמחה לשמוע

הדר
    26/06/2013

היי ממש עודדת אותי
    אני אשמח אם תכתבי לי מה שם הפרופסור שאצלו את מטופלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... אני שמחה לשמוע - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/06/2013

הדר.
    זה מאוד מעודד שאחת בפורום מעוניינת לפרסם פרופסור זה או אחר וזה שהרופא שלה שם למטרה רק השגת הריון ורופא אחר לא ,גורמת לי להרמת גבה.
    אין רופא שיכול לעשות קסמים ולכן המלצתי לך לתת אינפורמציה על מצבך שנוכל לתת לך תשובות אמיתיות ולא הבטחות משונות כאילו אחד קוסם והשני לא מבין כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זו הכוונה שלי פרופ' בידר לא אחד

שרית
    01/07/2013

לא יודע כלום!!!!!!!!במקרה אני מטופלת שלך וטופלתי לפני אצל אחרים והם היו מיקצועים לא פחות מימך אבל הם ראו אותי כמו אירו ומספר!!!!!!! ולא מתאים שאכתוב שמות של פרופ' אני מכבדת אותם .למרות הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופלת שלך ואתה משהו אחר

דניאל
    01/07/2013

הצניעות יפה אבל כאן מותר לכתוב ולעזור ולכוון כמה שיותר את הנשים שמספיק מימלא עוברות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו