שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אור
    26/06/2013

שלום, היום עשיתי אולטרא סאונד וראו שני שקי הריון. האחד הוא בן שבוע ושש, תקין, עם עובר ודופק, והשני הוא בן שבוע ושלוש, בגבולות מעט לא סדירים ובתוכו קוטב עוברי ללא דופק. ביניהם המטומה , רשום גם "אזור בעל הדיות מעורבת בגודל 35*28 מ"מ". בגלל שהייה לי דימום אמרו לי לעשות זריקות ולבוא לבדיקה נוספת, אמרו שלא ניתן עדיין לקבוע בוודאות שלא יתפתח גם השני.

השאלה שלי היא האם יש לי סיכוי סביר שהעובר התקין ישרוד? (אני מאוד מפחדת בגלל הזה שלידו ובגלל ההמטומה).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/06/2013

המעקב והטיפול שאת מקבלת מצויינים ומגדילים את הסיכוי להשרדות העובר התקין ובתקווה שיתגלה שגם העובר השני הוא בר חיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה, ועוד שאלה

אור
    26/06/2013

פרופסור אשכנזי, האם העובר שלא מתפתח וההמטומה מהווים סכנה גדולה לעובר התקין, או שאני יכולה להירגע קצת עד לבדיקה הבאה בגלל שרא דופק?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה, ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/06/2013

העובר שלא מתפתח וההמטומה מהווים בעיה שבשלב זה היא נשלטת וככל שיחלוף הזמן הבעיה תפחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    26/06/2013

כלומר בינתיים אם הדימום נפסק אין כל כך סכנה לעובר התקין? האם עדיף לשאוב את העובר השני או שייספג לבד? תודה רבה וסליחה על כל השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/06/2013

מדיניות השמרנית במקרה הנדון עדיפה,כל התערבות מסכנת את ההריון עוד יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו