מחזור השתגע?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור השתגע?
    שירה33
    28/06/2013

אני 8 חודשים אחרי לידה. הריון שהושג בעזרת גונל F והזרעות. כלל חיי המחזור היה סדיר לגמרי כמו שמעון כל 30 יום. אני לא מניקה. אחרי הלידה קיבלתי ארבעה חודשים שוב, כמו שעון. כבר שלושה חודשים שהמזחור מגיע אחרי 50 יום וכעת בכלל לא. אין הריון.
    מה יכולה להיות הסיבה? מאוד מוטרדת... רוצה עוד ילד רק לא כרגע. נוטלת 10 מ"ג פרדניזון ביום כבר 6 שנים (לופוס). האם יש לסטירואידים השפעה על איכות הביציות או על הפוריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור השתגע?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור השתגע? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/06/2013

שאלת ההפרעה במחזורים והסטטוס הפריוני בנוכחות לופוס ולקיחת סטרואידים מחייב התייחסות ובדיקה של הרופא המטפל שלך כדי להגיע למידע מהימן ולא על בסיס ספקולטיבי,פני לרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ אשכנזי

שירה 33
    28/06/2013

ברור שהמקרה לגופו. אני שואלת ברמה הכללית האם לפרדניזון השפעה על פוריות האישה? אפנה לרופא המטפל רק מאוד מאוד לחוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2013

באופן כללי ניתן לומר שלפרידניזון אין השפעה מכרעת על תבנית המעגל ההורמונלי של מחזורי הוסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו