מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיבוי ריריתשני30/06/2013
שלום רב,
ביום שלישי הקרוב בעוד יומיים אני אמורה לעבור שאיבה (הליך PGD). כרגע יש לי רירית 6.5 האם יש סיכוי שתגיע לעובי המקסימלי עד ההחזרה?
חשוב לציין כי במחזורי טיפול קודמים רירית מקסימלית היתה 7 אני לוקחת קרטיה במשך בוע וחצי זה לא שיפר משמעותית את עובי הרירית. ביצעתי בדיקת היסטרוסקופיה שיצאה תקינה לחלוטין, אין לי קרישיות יתר. מה עוד יכולה להיות הבעיה?? איזה בדיקות כדאי לי לבצע או איזה כדורים לקחת?
היו לי מספר הריונות טבעיים ולא היתה לי בעיה להיכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2013אספירין לא מעבה רירית.
קרישיות יתר לא קשורה לעיבוי רירית.
אם לא עברת פעולות חודרניות לחלל הרחם כמו גרידה וכו, אז רירית 6.5 זה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה יעלה סלק אדום לאכול כל יום
דניאל30/06/2013עושה נפלאות לרירית בדוק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי סלק ודיקור לא עוזר כלום..
שני30/06/2013כמה סלק לאכול ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאכלי אחד שניים ביום
דניאל30/06/2013תעשי עיסוי עם סבון ומים פושרים 3 ימים רצופים לפני ההחזרה זה עוזר .אני ניסיתי ועזר גם חברות שלי ניסו ועזר זה לא מזיק בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן עיסוי רבע שעה בערך? וכמה
שני30/06/2013וכמה פעמים ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני את צינית או שואלת ברצינות פעם
ז'וזו30/06/2013אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי סלק ודיקור לא עוזר כלום.. - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2013אולי סלק ודיקור ביחד זה לא עובד ,אז כדאי לנסות רק אחד מהם ולחוד.
הדיקור , יכול להיות , מונע את האפקט של הסלק.
הייתה הצעה גם עם סבון וזה לא רע .
כדאי לנסות אולי סלק עם מים פושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פרופ' בידר אין לי בסטה של סלק
דניאל30/06/2013בשוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחח בסטה של סלק בשוק
שירה30/06/2013פרופסור בידר הוא מלךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד ויחיד אני מטופלת נאמנה לו!!!
דניאל30/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי רירית
שני30/06/2013פרופ' בידר שלום,
במהלך שלוש שנים האחרונות עברתי שלוש גרידות .
ולפני כעשרה חודשים ניתוח להסרת הדבקויות ופוליפים.
כרגע בהיסטרוסקופיה הרחם נקי ותקין אך הרירית עדיין לא מתעבה יותר מ- 6.8 אחרי טיפול באסטרופם.
מה הצעתך?
האם יש מקום להחזיר עוברים גם אם עובי רירית 6.5-7.
להזכירך, לא היו לי בעיות להיכנס להריון טבעי - היו לי 4 הריוניות מתוכם 3 גרידות יזומות בגלל איקס שביר זו גם הסיבה גם ל- PGD כעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה
שני30/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2013אז זה בעיה כי הגרידות גרמו נזק מסויים.
בכל אופן לא הייתי בשלב זה עושה משהוא אלא מחזיר עוברים ברירית 6-7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי שלל להיריון עם רירית 6-7
שני01/07/2013יש לי סיכוי בכלל?
והשאלה השניה - אם הגירדות פגעו אז איך זה שלהיריון טבעי נקלטתי בקלות,
האם במצב שלי עדיף לי לנסות היריון טבעי על פני ההפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה ניקלטה ברירית 7 בת.ביצית
שרית01/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי שלל להיריון עם רירית 6-7 - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2013יש סיכויים.
קודם הרית אך כעת את אחרי גרידות וזה שנה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)