מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזמון להזרעהיונית30/06/2013
אחרי 6 ימים של גונאל F .יום 10 למחזור -
E2- 5200
P-2.2
זקיקים :
שמאל - 2 זקיקים של 12 ממ
ימין - זקיק 1 של 19 מ"מ שניים של 13 ועוד 2 של 12
האם יש סיכוי שישלחו אותי מחר להזרעה?
האם רמת ההורמונים תקינה וסבירה למחזור של הזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון להזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2013ההורמונים גבוהים אך את ההזרעה יש לעשות כ 30-40 לאחר האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי לקחת היום דקה פפטיל
יונית30/06/2013וביום שלישי הזרעה.
האם עד יום שלישי יש סיכוי שהזקיקים בגודל 12 ו- 13 יהיה גם כן "בשלים"
להפריה?
מה דעתך?
ותודה מראש על ההתיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה בבקשה
יונית30/06/2013מאחר ואני במסלול תרומת זרע וכל מנה היא מאוד יקרה (4000 שח),
רציתי לשלול אפשרות שאני אבייץ לפני הזרקת הדקא היום בערב (עד אז יחלפו 12 שעות מהבדיקה בבוקר והפרוגסטרון שלי במגמת עלייה)
ביקשתי מהרופאה לבצע מעקב זקיקים גם מחר , רק כדי להיות רגועה שלא בייצתי ,והיא אמרה שאין משמעות למעקב שכזה אחרי הזריקה וסירבה להסביר..
אשמח אם תסבירו לי למה הבקשה שלי לא רלוונטית, והאם יש דרך לוודא שלא היה ביוץ לפני הזרעה ביום ג הקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו לי לקחת היום דקה פפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2013ההמלצה לקחת דקפפטיל היא לא טובה.
הזקיקים הקטנים לא יגדלו לגודל מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי, כבר לקחתי את הדקא פפטיל
יונית30/06/2013בהנחיית הרופאה שלי.
נקווה שהזקיק בגודל 19 יעשה את העבודה...
מדהים כמה אתם הרופאים שונים בגישות ובטיפול שלכם....
מתסכל לא להבין שום דבר...
בכל אופן, תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, למה כתבת שההמלצה לדקא לא טובה?
יונית30/06/2013הרופאה הסבירה לי שהדקא נועד למנוע גירוי יתר, מאחר ורמת ה-E2 שלי מאוד גבוהה...בגלל ריבוי הזקיקים.
מה לא בסדר בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, למה כתבת שההמלצה לדקא לא טובה? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/07/2013כי במקרים של מתן דקה צריך לתת כמיות גדולות של פרוגסטרון אחרת סיכויי קליטה לא טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)