איך יתכן שתזמון שאיבה או הזרעה -

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איך יתכן שתזמון שאיבה או הזרעה -
    מ.
    01/07/2013

מצויין בטווחים של 30 - 40 שעות. פעם אני קוראת 32, פעם 35, 36, אפילו 40. וביוץ אורך דקה שתיים, אז רופא לא חושש שמא יהיה ביוץ ויגיעו לשאיבה ללא ביצית. במיוחד במבוגרת?
    כ"כ הבחנתי שיש לא מעט תופעות של ביוץ מקדים, למי שניגשה בפרוטוקול טבעי, ללא הורמונים.
    רופא תיזמן לי 35.5 ש', וכבר היה ביוץ. בעוד תחושתי הפנימית אמרה לי לספור 34 הפעם...
    איך יתכן טווח שעות בין 30 ל-40 בעוד כולנו רוצים להגיע לשאיבה ללא ביוץ מקדים.?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יתכן שתזמון שאיבה או הזרעה - - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    01/07/2013

ישנו בלבול בין מושגים-הזמן הנדרש להבשלת ביצית המתפתחת בזקיק הינו כ-44-36 שעות לאחר מתן האוביטרל ,אולם הזקיקים עויים לחרוג מהשחלה עד לטווח של 40 שעות לאחר הזרקת האוביטרל,יחד עם זאת תיתכן בגלל נתונים הורמונלים ,תזמון ביוץ ,ונטיה לביוץ מוקדם -התופעה גוברת עם הגיל בגלל נוכחות הורמון LH מוגברת,ובתנאים שיש רזרבה שחלתית נמוכה.באיזון העדין לקבלת ביציות איכותיות ובשלות יכול להתרחש ביוץ מוקדם והמטרה מתפספסת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו