מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות...לולה 2606/07/2013
שלום
עשיתי שאיבה והחזרה פעמיים ולא נקלתי ואומרים לי שהכל תקין.. ושהעוברם שהחזירו לי הם טובים.. אני בת 26.2 ... הבעיה אצלנו בזרע יש כמות גדולה אבל התנועה מאוד נמוכה...
1. אז מה הסיבה תהיה לאי ההקלטות שלי?
2. ואיך אפשר לטפל בזרע..מה עושים האם יש תרופות??
ויש לי עוד שאלה.. אני עשיתי טיפולי ivm.. כי התחלנו בivf ואחרי שהזרקתי ההרמונים שלי קפצו.. אבל יש לי שאלה מעניינת .. אמרו לי להזריק דיקפפטיל כל יום פעם אחת וגונל אפ לפי הצורך היו נותנים לי מינון.. התחלתי להזריק והכל היה תקין ואני זוכרת שעשיתי בדיקות ביום חמישיואמרו לי להזריק דיקפפטיל בחמישי ושישי ושבת כל יום פעם אחת.. וגם גונל אפ 150 חמישי שישי ושבת.. ומה שקרה הוא שבחמישי שכחת להזריק דיקפפטיל אז האחות אמרה לי להזריק בשישי בבוקר הזריקה של יום חמישי ובערב של יום שישי להזריק הזריקה של יום שישי.. ובקשר לעט הגונל היה אמור שיספיק ל6 זריקות.. והספיק רק ל4 זריקות אז אני בטוחה שלא הזרקתי נכון.. ז"א שבשישי ובשבת הזרקתי 3 דיקפפטיל ו4 או 5 מנות של דיקפפטיל.. אז בגלל זה עלו ההרמונים? ואפשר לבקש לעשות ivf הפעם ולהיות במעקב כל יומיים?? כי אמרו לי הסיכויים ב אי וי אפ יותר גבוהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה....
לולה 2607/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבקשה.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2013בהתחשב בכל הנתונים סיכוייך להרות מצויינים עלייך להתאזר בסבלנות,יתכן ובכל זאת הרופא שלך ימצא את הדרך להשראת ביוץ למחזור IVF רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)