הזרעה אחרונה לפני הפריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה אחרונה לפני הפריות
    מירי
    23/03/2008

שלום רב! לאחר שהזרעה הרביעית נכשלה [שתים מתוכן היו על המחזור החודשי] התגלו ציסטות כמו בפעם שעברה והתבקשתי לקחת מרסילון כדי שהציסטות יעלמו.עברתי בדיקת דם והאסטרודיול היה פחות מ 37 והפרוגסטרון היה 2.3 . אחרי הבדיקות דם התצבקשתי לחזור להורמנים [גונל 112.5 ]אני מלווה בהפרשות כהות [ממש שחורות שבאות וחוזרות .יש לצין שבפעם שעברה הזרקתי גונל שהיתי ביום השלישי של הוסת ועכשיו אני מזרירה הורמנים כשיש לי הפרשות כהות .האם הווסת אמורה להיות כך? ביום שישי הזרקתי וביום שלישי אני צפויה לחזור על הבדיקות אסטרודיול ופרוגסטרון.האם יכול להיות שעברתי את הביוץ ואני מקבלת הורמנים שכבר לא תהיה השפעה? מה אומר אסטרדיול פחות מ37 ? מכיון שזהוי הזרעה אחרונה לפני מעבר להפריות אני חוששת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה אחרונה לפני הפריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    23/03/2008

אם התוצאה של האסטרדיול מתיחסת למצב שלפני התחלת הטיפול הנוכחי, אין סיכוי שאת מקבלת טיפול לאחר שכבר בייצת. חכי לאולטרסאונד ותראי האם נוצרים זקיקים והאם למרות ההפרשות נבנית רירית טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו