החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים
    שני
    08/07/2013

שאלה ראשונה כמה זמן צריך להמתין בין האסטרופם לאנדומיטרין .

שאלה שניה היה לי עובר פוליציסט ברמה מצויינת טרי אחרי ביופסיה . גילי 33 הסטור סקופיה תקינה ורירית דקה 6-5.2 האם העובדה שהעובר פוליציסט יגדיל את הסיכוי להיריון חרף השרירית הדקה ?

שאלה שלישית מהו המועד האידאלי להחזרה . אני שואלת כי שמתי לב שהרירית בתחילת הטיפול מגיעה לשבע ויורדת אחרי שבוע וחצי עד מועד השאיבה ל 6-6.5 ועד שאני מגיעה להחזרה אחרי ביופסיה כ חמישה ימים אחרי השאיבה -זה עוד יותר נמוך בערך 6 -5.2 אחרי אסטרופם לאנדומיטרין

מה יכולה להיות הסיבה לכך?? זה נורמלי שרירית יורדת באופן הנ״ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתכם בבקשה

שני
    08/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/07/2013

אסטרופם ואנדומטרין לפי הצורך ניתן לקחת בו זמנית.
    סיכוייך עם בלסטוציסט טובים גם ברירית בסדר גודל המתואר אם המבנה שלה מבחינה מורפולוגית הוא תלת שכבתי.
    המועד האידיאלי להחזרה שונה במחזור מוקפאים או במחזור טרי -שבו ההחזרה היא בהתאם לנתונים הקיימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו