מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום!כמה שברים צריכים להיות בעוברשרית08/07/2013
שנחשב לעובר טוב ???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!כמה שברים צריכים להיות בעובר - תגובה
פרופ' שחר קול08/07/2013אפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א שהעוברים לא היו תקינים מראש
שרית08/07/2013אולי לא היה כדאי לעשות החזרה????? אציין שזו ת. ביצית .היתכן שהזרע לא היה מספיק טוב???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה!בבקשה אני רוצה לדעת לפעם
שרית08/07/2013הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שרית08/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה!בבקשה אני רוצה לדעת לפעם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2013לקראת הפעם הבאה יופקו הלקחים וניתן פרוטוקול משופר ויתכן שיושגו תוצאות טובות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי תודה המשך שאלה
שרית08/07/2013זו ת.ביצית כך שלי אין חלק באיכות העוברים מה אני צריכה לעשות או לשאול לפני הטיפול הבא אני צריכה לשאול או לעשות????.... ושוב תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אביבהי10/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/07/2013אם אכן מדובר בתרומת ביצית הרי שתמיד השאלה היא איכות הביצית או הזרע,באשר לביצית יש לברר אצל הרופא המטפל לגבי איכות הביציות שהתקבלה בתרומה,ובאשר לזרע יש לשלול סיבות העלולות להפחית את איכות העוברים כמו שיעור שברים גבוה ב-DNA ביצוע של בדיקת הלוספרם הבודקת את שיעור השברים ב-DNA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א שהעוברים לא היו תקינים מראש - תגובה
פרופ' שחר קול13/07/2013עובר עם שברים עשוי להניב הריון תקין.
למרות זאת, הגדרת העובר כאיכותי ביותר מחייבת אפס "שברים".
ההתפתחות של העוברים היא דינמית.
הגדרת האיכות נשענת על הסתכלות במיקרוסקופ בנקודת זמן מסוימת.
אם מתסכלים במערכות וידאו המצלמות את העוברים לאורך זמן, ניתן לראות איך "שברים" נוצרים ונעלמים , ושוב נוצרים ונעלמים וכן הלאה.
בקיצור - נושא איכות העוברים הוא סבוך מאוד, וצילום רגעי אינו נותן את כל התמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה! זה טיפול ראשון שלי
אביבהי14/07/2013לתרומת ביצית באים בתחושה שוואלה זה יצליח כנראה שלא אדבר עם הפרופ' שמטפל בי תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)