דימום אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי החזרה
    קרן
    09/07/2013

שלום. ביצעתי היום בבוקר החזרה של עובר מוקפא בשלב בלוסטיסט שעבר pgd אמרו לי שהוא באיכות מאוד טובה.אבל כמה שעות אחרי ההחזרה היה לי דימום טרי וקל בניגוב.ממה זה יכול להיות האם מהפעולה עצמה או שזה אומר שהעובר נפלט או אולי התמיכה לא מספיקה, אני לוקחת 4 אסטרופם ומזריקה 100 גסטון כל יום.רציתי לציין שגם בהחזרה הקודמת של הטריים זה קרה לי ועבר אח"כ.השאלה האם זה לא העובר שנפלט? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה

קרן
    09/07/2013

שכחתי לציין שהזרקתי גם אוביטרל ביום ההחזרה.בנוסף ביצעתי היום בדיקות דם לרמת ההורמונים ויצא לי אסטרוגן 947 ופרוגסטרון 285 .לפי התשובות אני מבינה שהדימום לא נבע מחוסר פרוגסטרון.אז ממה יכל לנבוע(הוא כבר הפסיק) והאם רמות גבוהות של פרוגסטרון יכולות להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי.בבקשה תענו לי

קרן
    10/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עלי פעמיים.אודה לתשובה

קרן
    11/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום אחרי החזרה - תגובה

פרופ' שחר קול
    11/07/2013

כנראה מדובר על דימום מתעלת צוואר הרחם. הרירית המכסה את התעלה יכולה לדמם בקלות לאחר מגע עם הקטטר איתו מחזירים העוברים לרחם.
    העובר לא נפלט.
    התמיכה מספיקה, מעל ומעבר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו